Çözüldü Kırmızı Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mert sağanda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben bilgisayarımı Windows 8.1'e çıkarttım. Ancak BF4'te multiplayer oynarken kırmızı ekran sorunuyla karsılaştım. Bu başıma 2. defa geliyor. Bundan önce Windows 7'de de beyaz ekran alıyordum.
Ekran kartımı garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak bunun başka bir çözümü var mı diye bir sormak istedim. Sıcaklık değerleri oyundayken 60-70 derece arasında ve stok fanı kullanıyorum. Hyper 212 Evo alacaktım fakat stokta kalmamış. Şu sorunu da bildirdi ''bad_pool_caller''. Bunu sebebi nedir ?

Ekran kartım HD7850 1 GB
İşlemcim AMD FX-6300

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kırmızı ekran hatası ne için ?

Minidump dosyasını sıkıştıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. 10404630_869058843108545_652465254_o.jpg
Hata bu.

Bir yardımcı olur musun lütfen.

Valla kardeşim. 10 dakikadır araştırıyorum. Bf4'ün win8 de amd ile optimize sorunu varmış. Birazda Bf4 forumlarında baktım. Tek çözüm win7 ye geçmek diyorlar. Ama sakın win7 ye geçme. Amd yeni sürücü çıkarttığı zaman sorun çözülecektir.

Valla kardeşim. 10 dakikadır araştırıyorum. Bf4'ün win8 de amd ile optimize sorunu varmış. Birazda Bf4 forumlarında baktım. Tek çözüm win7 ye geçmek diyorlar. Ama sakın win7 ye geçme. Amd yeni sürücü çıkarttığı zaman sorun çözülecektir.
Şu anda çözmüş değilim senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum yeni sürücü geldiğinde görücem.

Minidump dosyalarınada bakar mısınız lütfen. http://www.mediafire.com/download/bn82u3z3b8s3ijq/Yeni_klasör.rar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı