Çözüldü Kırmızı ile işaretlenmiş kablo ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, resimde kırmızı ile yuvarlak içine alınan kablo ne işe yarıyor? Laptop'dan motor sesi gibi bir ses geliyordu içini açtım ve fana baktım, fanı temizledim, o kablo önceden çıkmış mıydı yoksa ben mi çıkardım temizlerken bir fikrim yok, ne işe yarıyor bu kablo?

Picsart_24-10-26_15-42-55-932.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun Wi-Fi ve Bluetooth anten kablosu.

Çözüm
Peki bu yerinden çıktı sanırım, ne tür bir sorun olur?

Bu arada karaladığınız yerlerin bir önemi yok, gizli bilgi içermiyor. Geriden laptopun anakartını tam alacak şekilde fotoğraf çeker misiniz? 2 kablo olması lazım normalde ama tekliler de var. Takılması gerekli onların bazı işlevleri kullanmak için. Wi-Fi ve Bluetooth kullanmak için gerekli kısaca.

Bu arada karaladığınız yerlerin bir önemi yok, gizli bilgi içermiyor. Geriden laptopun anakartını tam alacak şekilde fotoğraf çeker misiniz? 2 kablo olması lazım normalde ama tekliler de var. Takılması gerekli onların bazı işlevleri kullanmak için. Wi-Fi ve Bluetooth kullanmak için gerekli kısaca.
Buna benzer başka bir kablo göremedim aslında ama yine de bakın isterseniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20241026_160945_662~2.jpg
    IMG_20241026_160945_662~2.jpg
    426,5 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer başka bir kablo göremedim aslında ama yine de bakın isterseniz.

Tek kablolu olan modelmiş dediğim gibi. Bunu takın ki sıkıntı olmasın. Wi-Fi kartı orada duruyor zaten.

Tek kablolu olan modelmiş dediğim gibi. Bunu takın ki sıkıntı olmasın. Wi-Fi kartı orada duruyor zaten.
Takılıydı bu zaten, sanırım temizlerken çıkarmışım, açıp kontrol ettim Wİ-Fİ çekim kalitesi düşmüş, muhtemelen bu yüzden. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Takılıydı bu zaten, sanırım temizlerken çıkarmışım, açıp kontrol ettim Wi-Fi çekim kalitesi düşmüş, muhtemelen bu yüzden. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Rica ederim. Kendi kendine çıkması biraz zor. Dediğiniz gibidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı