Kırmızı, mavi, yeşil renklerde çizgi çıkıyor

883443

Picopat
Masaüstündede, oyunlarda da aynı şekil. Ölü piksel testinde bile aynı şey. Buna ne yapabilirim? Çok rahatsız edici. Üst kısımdada var. Sadece ekranda yeşil, mavi, kırmızı renkler varken oluyor. Beyaz, siyah, veya renklerin karışımı varken sıkıntı çıkartmıyor.

@bluerr öneri konusunda yardımcı olmuştunuz, fikriniz varsa bu durum ile ilgili paylaşır mısınız?

Deneyeceğim. Öğleden sonra cevap verebileceğim.

Tamamdır kral bende birkaç kişiye sorup bilgi toplayıp sana yardımcı olmaya çalışırım inşallah hal edersin.

Flex kablosundaki bir yol zarar görmüş gibi duruyor. Emin olamadım bir içine bakmak lazım.

Her detayına bak reisim gözünden bir şey kaçmasın ne olur ne olmaz.

Bana panel arızası gibi geldi. Bir ihtimal ekran kartından da olabilir. Kullandığınız monitörün kullanıcı yorumlarına da bakın. Kronik bir sorun olma ihtimaline karşı.

Yaşayanlar olmuş bu sorunu aynı modelde. Kronik galiba.

@883443 başka bir monitör ile deneyebilir misiniz? Eğer farklı monitörde de aynı hatayı alıyorsanız, VRAM arızası gibi duruyor.

Deneyemeyeceğim, VRAM arızası değil galiba, eğer öyle olsaydı GPU test sırasında çöküş yaşamaz mıydı? VRAM testi sırasında kapanma veya herhangi bir sıkıntıyla belli etmez miydi kendisini?

Flex kablosundaki bir yol zarar görmüş gibi duruyor. Emin olamadım bir içine bakmak lazım.

PSU'dan çıkan Flex kablosu mu? Anlamadım tam olarak.

Evet orası doğru ya bilgisayarcıya götür ya da bilen bir arkadaşın varsa 2 muhabbet ederiz ayağına çağır halletsin şimdi sen yaparsan daha sıkıntı yaratabilir işi garantiye almakta fayda var.

Yapamayacağım şey değil, önemli olan benim için sorunu nereden kaynaklandığını tespit etmek. Sorunun tespitinden sonra duruma göre halledilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı