Kırmızı Switch klavye önerisi

Ben o linkten 1 hafta önce satın aldım ve herhangi bir sıkıntı yok. Satan firma da gameekstra.com, kendi sitelerinde 5 lira daha fazla. Gameekstra.com, itopya.com gibi güvenilir bir sitedir. Ürünlerde de bir farklılık yok.

Ne fark var hocam? Ben bir fark göremedim
İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.
Ürün geldi mi hocam memnun musun ?

İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.

Ürün geldi mi hocam memnun musun ?

Ürün yaklaşık 1 hafta önce geldi ve gayet memnunum. Kendi sitelerinde detaylar paylaşılmış, almayı düşünüyorsanız alttaki linke bakabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler Corsair Strafe Mk 2 Rgb silent'i N11'den aldım umarım pişman olmam

Hayırlı olsun hocam, bende alacağım inşaallah artık forumda aynı yerden alınmış aynı klavyeleri kullanan üç kişi yazarız
İnşallah Aldım ama bir taraftan hala Cherry MX Silent ile Cherry Red switchlerin olayını anlamaya çalışıyorum

K70 MK.2 onerdigi overpriced. MX Speed anahtarlar en hafif anahtarlardir. Hata orani en cok bu switch turunde yapilir cunku gercekten de bayagi hafif. Bence Strafe alin, hem sessiz kirmizi anahtarlar kullaniyor hemde daha ucuz.

Basım kuvveti cherry mx red ve speed switchler için aynı. Actuation point denilen tuş basımını algılama mesafesi ve toplam tuş basım mesafesi daha kısa speedde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…