ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
N11'deki şimdi bu ürün ile aynı mı kesin olarak sonunda fark var?
Ne fark var hocam? Ben bir fark göremedim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.Ne fark var hocam? Ben bir fark göremedim
Ürün geldi mi hocam memnun musun ?Ben o linkten 1 hafta önce satın aldım ve herhangi bir sıkıntı yok. Satan firma da gameekstra.com, kendi sitelerinde 5 lira daha fazla. Gameekstra.com, itopya.com gibi güvenilir bir sitedir. Ürünlerde de bir farklılık yok.
İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.
Ürün geldi mi hocam memnun musun ?
İnşallahHayırlı olsun hocam, bende alacağım inşaallah artık forumda aynı yerden alınmış aynı klavyeleri kullanan üç kişi yazarız![]()
K70 MK.2 onerdigi overpriced. MX Speed anahtarlar en hafif anahtarlardir. Hata orani en cok bu switch turunde yapilir cunku gercekten de bayagi hafif. Bence Strafe alin, hem sessiz kirmizi anahtarlar kullaniyor hemde daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.