Kırmızı Switch klavye önerisi

N11'deki şimdi bu ürün ile aynı mı kesin olarak sonunda fark var?

Ben o linkten 1 hafta önce satın aldım ve herhangi bir sıkıntı yok. Satan firma da gameekstra.com, kendi sitelerinde 5 lira daha fazla. Gameekstra.com, itopya.com gibi güvenilir bir sitedir. Ürünlerde de bir farklılık yok.

Ne fark var hocam? Ben bir fark göremedim
İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.
Ben o linkten 1 hafta önce satın aldım ve herhangi bir sıkıntı yok. Satan firma da gameekstra.com, kendi sitelerinde 5 lira daha fazla. Gameekstra.com, itopya.com gibi güvenilir bir sitedir. Ürünlerde de bir farklılık yok.
Ürün geldi mi hocam memnun musun ?

İtopya dakinde anahtar türü yazıyor ya hocam n11dekinde yazmıyor acaba dedim anahtar türü yani switchleri farklı olabilir mi yada modeli vs.

Ürün geldi mi hocam memnun musun ?

Ürün yaklaşık 1 hafta önce geldi ve gayet memnunum. Kendi sitelerinde detaylar paylaşılmış, almayı düşünüyorsanız alttaki linke bakabilirsiniz.

K70 MK.2 onerdigi overpriced. MX Speed anahtarlar en hafif anahtarlardir. Hata orani en cok bu switch turunde yapilir cunku gercekten de bayagi hafif. Bence Strafe alin, hem sessiz kirmizi anahtarlar kullaniyor hemde daha ucuz.

Basım kuvveti cherry mx red ve speed switchler için aynı. Actuation point denilen tuş basımını algılama mesafesi ve toplam tuş basım mesafesi daha kısa speedde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı