Kış Dönemi Stajı İçin Nasıl Uygun Yer Bulabilirim?

Kurumsal firmalarda yapmak istiyorsan sitelerinde insan kaynakları kısmına tıkla seni yönlendirir. Biraz acele et genelde şubatla, mart ayları arasında başvuru alıyorlar.

12.Sınıf elektrik öğrencisiyim geçen sene staj yeri aramaya kendimiz gittik sınıfta 4-5 kişinin yerini hocalar ayarladı sadece. Sanayiye gidip böyle bilindik markaların fabrikalarına giriyorduk çatkapı stajyer alıyomusunuz diye soruyoduk şuana kadar almıyoruz diyen olmadı ama genellikle sadece form doldurtturuyolar aradıkları felan yok. En son GDZ Elektriğe başvuru yaptım kabul ettiler eğer İzmirdeysen GDZ öneririm fazla iş yok günümün çoğu forumda dolaşarak geçiyor.Arkadaşın dediği doğru 606 tl gibi bir maaş veriyorlar zorunlu olarak.

Merhabalar, ben şu an 11. sınıf bilişim öğrencisiyim ve 12. sınıfta kış dönemi stajı yapacağım. Merak ettiğim ben staj için nasıl uygun bir yer bulabilirim ve bulduğum yerle nasıl iletişime geçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Bende bilişim bölümünde stajerim. SGK'da staj yapıyorum. SGK başvurabilirsin.

İstanbul'da 12. Sınıfım. Şu an stajdan yazıyorum. Maaşlarımız 580,606 TL arası değişiyor. 700 TL alanımız da var, 580 TL alanımız da. Artık devlet şirketlere teşvik verdiği için stajyer alımı daha rahat oluyor.
Dedigim gibi kurumsal sirketler ucret oder. Ben arkadasa kurumsal sirkette calismasini onerdim.

Dostum öncelikle hocaların ile hiç temasa geçme yoksa seni saçma sapan bir yere verirler mutsuz olursun. Ben şahsen grafik öğrencisi olmama rağmen SGK'da staj yapıyorum. Alanını seviyorsan ve ilerlemek istiyorsan alanın ile ilgili staj yeri bulmanı tercih ederim. Başvurmak istediğin bir şirket ise insan kaynakları bölümü ile iletişime geçip yardım alabilirsin. Tavsiyem devlet kurumlarının hiçbirine girme.

Dostum öncelikle hocaların ile hiç temasa geçme yoksa seni saçma sapan bir yere verirler mutsuz olursun. Ben şahsen grafik öğrencisi olmama rağmen SGK'da staj yapıyorum. Alanını seviyorsan ve ilerlemek istiyorsan alanın ile ilgili staj yeri bulmanı tercih ederim. Başvurmak istediğin bir şirket ise insan kaynakları bölümü ile iletişime geçip yardım alabilirsin. Tavsiyem devlet kurumlarının hiçbirine girme.
Hangi SGK? Hangi şehir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı