Kurumsal sirketlere girersen cok iyi olur maas alirsin 400 TL falan. Is yerini iyi sec yoksa cok kotu olur senin icin.
Bende bilişim bölümünde stajerim. SGK'da staj yapıyorum. SGK başvurabilirsin.Merhabalar, ben şu an 11. sınıf bilişim öğrencisiyim ve 12. sınıfta kış dönemi stajı yapacağım. Merak ettiğim ben staj için nasıl uygun bir yer bulabilirim ve bulduğum yerle nasıl iletişime geçmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Hikaye hepsi.Şuan zaten devlet veriyor maaşları ₺606.
İstanbul'da 12. Sınıfım. Şu an stajdan yazıyorum. Maaşlarımız 580,606 TL arası değişiyor. 700 TL alanımız da var, 580 TL alanımız da. Artık devlet şirketlere teşvik verdiği için stajyer alımı daha rahat oluyor.Hikaye hepsi.
Dedigim gibi kurumsal sirketler ucret oder. Ben arkadasa kurumsal sirkette calismasini onerdim.İstanbul'da 12. Sınıfım. Şu an stajdan yazıyorum. Maaşlarımız 580,606 TL arası değişiyor. 700 TL alanımız da var, 580 TL alanımız da. Artık devlet şirketlere teşvik verdiği için stajyer alımı daha rahat oluyor.
Hangi SGK? Hangi şehir?Dostum öncelikle hocaların ile hiç temasa geçme yoksa seni saçma sapan bir yere verirler mutsuz olursun. Ben şahsen grafik öğrencisi olmama rağmen SGK'da staj yapıyorum. Alanını seviyorsan ve ilerlemek istiyorsan alanın ile ilgili staj yeri bulmanı tercih ederim. Başvurmak istediğin bir şirket ise insan kaynakları bölümü ile iletişime geçip yardım alabilirsin. Tavsiyem devlet kurumlarının hiçbirine girme.
İstanbul Unkapanı SGMHangi SGK? Hangi şehir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.