Kış için bot önerisi

umutcanceylan

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, kış için bot öneriniz var mı? Mümkünse rahat olsun, su geçirmesin. Deneyimlediğiniz ürün konusunda tavsiye vermenizi rica ederim. 🙂

merhaba, kış için bot öneriniz var mı? Mümkünse rahat olsun, su geçirmesin. Deneyimlediğiniz ürün konusunda tavsiye vermenizi rica ederim. 🙂

Hocam bitmediyse Hepsiburada mobil uygulamasından yaptığınız alışverişlerde Harley-Davidson ve CAT marka botlarda yaklaşık %40 indirim vardı. Bir göz atmaya değer gibi.

Deri bot sever misin?
Daha önce hiç denemedim ama rahatsa ve kaliteliyse deneyebilirim.

Hocam bitmediyse Hepsiburada mobil uygulamasından yaptığınız alışverişlerde Harley-Davidson ve CAT marka botlarda yaklaşık %40 indirim vardı. Bir göz atmaya değer gibi.
Harleylere çok ağır diyorlardı hocam iyice araştırdım bana gitmez gibi bu tarz botlar.

Şuan aktif olarak Claudio Conti'yi kullanıyorum 2 hafta önce aldım.Onu düşünebilirsiniz.
Hocam çok basık gözüküyor.

Kaliteli bildiklerim var, ben kendi deneyimlediklerimi sana atamam haliyle ama senin için şunu öneririm:
Göz attım hiç benlik değilmiş. Şunları beğendim bazılarının numaraları yok bazılarının fiyatları uçmuş... Outdoor demem daha makul olur sanırım:

Hocam ben bunu aldım. Claudio Conti Erkek Ayakkabı Modelleri - deichmann.com bir indirim vardi ne alırsan al 2. ürün %50 indirimliydi.Bunu kendime, %50'lik ürünü ise anneme aldım.Kampanya bildiğim kadarıyla hala devam ediyor değerlendirebilirsiniz.
Hocam merak ettim, ürün linkini bir de siz atabilir misiniz? Ben belki de yanlış ürüne baktım.

Hocam ben bunu aldım. Claudio Conti Erkek Ayakkabı Modelleri - deichmann.com bir indirim vardi ne alırsan al 2. ürün %50 indirimliydi.Bunu kendime, %50'lik ürünü ise anneme aldım.Kampanya bildiğim kadarıyla hala devam ediyor değerlendirebilirsiniz.
Atmışşınız* zaten bakayım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı