Kısa anime önerisi

Teşekkürler bakacağım buna güzele benziyor.

Castlevania.

Kısa, film gibi Ultra efsane değil fakat fantastik sevenler için ilaç.

Castlevania.

Tokyo-ghoul

Yine çok ağır bir anime. Ben izlerken 1 defa kusmuştum. Hiç spoiler vermeden içinden geç bu animenin. Tam senin kafadan.

Castlevania.

Tokyo-ghoul

Yine çok ağır bir anime. Ben izlerken 1 defa kusmuştum. Hiç spoiler vermeden içinden geç bu animenin. Tam senin kafadan.
Castlevania'ya ilk gördüğümde ısınamamıştım ama belki dönüp bir daha bakabilirim. Şuan aklıma koyduğum sıra biraz dolu. Tokyo Ghoul izledim baya keyifliydi ama her sezon atladığımda sanki yeni animeye geçiyormuş hissi veriyordu nedense.

Okey misin? Daha önerebilirim.
Geçenlerde şöyle bir liste yaptım ve hala yeni şeyler ekliyorum bakalım ne zamana bitecek. Senin en iyi gördüklerini yazarsan tür farketmeksizin daha iyi olur. Şuanda Tokyo Revengers'ı tamamlayıp Black Lagoon, Dimension W ile devam edeceğim. İlerisini zaman gösterir artık.

Geçenlerde şöyle bir liste yaptım ve hala yeni şeyler ekliyorum bakalım ne zamana bitecek. Senin en iyi gördüklerini yazarsan tür fark etmeksizin daha iyi olur.

Kanka emin ol her yıl her ay hatta her gün zevklerim değişiyor. Fakat benim için tek nihai şaheser vardır ki o da "a slient voice". Şu anki zevklerimi sana öner miyim istersen çünkü çoğunlukla romantik animeler. Emin ol romantik animelerden çok daha fazla başka tür izledim fakat o dediğim "hatırlayamama" sendromunu yaşıyorum.

Hocam toplamda 224 adet anime izlemişim. Kendinize göre bir şey illaki listemde vardır burdan bakabilirsiniz.

Hocam toplamda 224 adet anime izlemişim. Kendinize göre bir şey illaki listemde vardır buradan bakabilirsiniz.

Zamanında bende böyle myanimelist e tüm izlediğim animeleri yazmalıydım. Çok şanslısın canım.

Kanka emin ol her yıl her ay hatta her gün zevklerim değişiyor. Fakat benim için tek nihai şaheser vardır ki o da "a slient voice". Şu anki zevklerimi sana öner miyim istersen çünkü çoğunlukla romantik animeler. Emin ol romantik animelerden çok daha fazla başka tür izledim fakat o dediğim "hatırlayamama" sendromunu yaşıyorum.
A Silent Voice'ı iyi ki hatırlattın yarın bitiririm. Teşekkürler önerilerin için.
Hocam toplamda 224 adet anime izlemişim. Kendinize göre bir şey illaki listemde vardır burdan bakabilirsiniz.
Teşekkürler. Keşke kaydetseydim, burayı keşfettiğimde daha 10 anime izlemişimdir izlememişimdir ve uğraşmayıp bırakmıştım. Şimdiki akıl olsa affetmem. Hatta belki aklıma geldikçe yine kaydedebilirim.

A Silent Voice'ı iyi ki hatırlattın yarın bitiririm. Teşekkürler önerilerin için.

Teşekkürler. Keşke kaydetseydim, burayı keşfettiğimde daha 10 anime izlemişimdir izlememişimdir ve uğraşmayıp bırakmıştım. Şimdiki akıl olsa affetmem. Hatta belki aklıma geldikçe yine kaydedebilirim.
Night night johny

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı