Kısa Bisiklet Turu İçin İzmir Çeşme İçinde Rota Önerisi

Ustam yer olarak profilinde İstanbul yazıyor fakat ben sana söyleyeyim. :) İzmir'den çık Dalyan'a kadar git derim. Çeşme o kadar büyük yer değil. Ilıca, Ovacık, Alaçatı, Ildır. Gez gez bitmez. :)
Da şunu da ekleyeyim. İzmir-Çeşme arası 88 Km imiş. :)
Ben yanlış anlamışım. :D Neyse bunu buldum ustam. İlçeye uzaklığı galiba Çeşme Merkez'e.
Çeşme.PNG

Son düzenleme:
Çeşme'de konakladığınız yer neresi?
Çeşme'nin merkezinde marinaya yakın oturuyorum :)
Ustam yer olarak profilinde İstanbul yazıyor fakat ben sana söyleyeyim. :) İzmir'den çık Dalyan'a kadar git derim. Çeşme o kadar büyük yer değil. Ilıca, Ovacık, Alaçatı, Ildır. Gez gez bitmez. :)
Da şunu da ekleyeyim. İzmir-Çeşme arası 88 Km imiş. :)
Ben yanlış anlamışım. :D Neyse bunu buldum ustam. İlçeye uzaklığı galiba Çeşme Merkez'e. Eki Görüntüle 317265
Alaçatı'ya gidip gelmekten çok sıkıldım farklı rotalar arıyordum kendime, dediğiniz gibi Dalyan taraflarına gidebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ovacık Güvercinlik koyuna kadar gitmenizi tavsiye edebilirim bisiklet için güzel bir rota. Hatta isterseniz yolun devamından alaçatıya çıkıp merkeze dönebilirsiniz. Bunun dışında Çiftlikköy tarafından Altınkum'a doğru gidebilirsiniz. Yol üzerinde bisiklet yolu var fakat bazı kısımları işgal edilmiş durumda. Bir diğer rota, Ayayorgi tarafından Çeşme KYK'ya gitmekte zevkli olabilir. Kısa tur demişsiniz sanırım Ildır uzak gelir o yüzden onu dahil etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı