Askerde kalmak diye bir şey yok hocam. Sadece sınavları takip edip MSB veya Jandarma alimlarina girebilirisiniz. Subay ve Astsubay başvuruları geçen hafta bitti keşke başvuru yapsaydiniz.
Teşekkürler. Ben de şu an Kütahya Hava Kuvvetleri'ne gidiyorum. Siz dağıtıma gittiniz mi? Bazı arkadaşlar, kısa dönemlerde, dağıtıma gitmeyip aynı yerde kaldılar.Ozaman askerliğinizi bitirin 2019 KPSS sınavına mutlaka girip başvuruları takip edin. Bende Sinop'ta kısa dönem Jandarma er olarak yaptım.
Hocam benim iş biraz karışık. Kısaca bahsetmek gerekirse ben darbe girişiminden sonra askere gittiğim için çoğu eğitim birlikleri kapatılmıştı. O yüzden bizi (40 kısa dönem eri) asıl birliğimiz olan Sinop'a cagirdilar biz yaklaşık 4 hafta Alay'da kaldık yedik içtik bu süre acemi birliği olarak sayıldıTeşekkürler. Ben de şu an Kütahya Hava Kuvvetleri'ne gidiyorum. Siz dağıtıma gittiniz mi? Bazı arkadaşlar, kısa dönemlerde, dağıtıma gitmeyip aynı yerde kaldılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.