Kısa sürede Almanca nasıl öğrenilir?

Daha fazla  
Merhaba, 10. sınıfım. 9. sınıfta ilk defa Almanca dersi görmeye başladık ama o zaman uzaktan eğitim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum. Bu yıl a2.1 öğreniyoruz ve ekim sonu sınavlar başlıyor. Diğer derslerime de zaman ayırarak nasıl kısa sürede Almanca öğrenebilirim?

Merhaba, 10. sınıfım. 9. sınıfta ilk defa Almanca dersi görmeye başladık ama o zaman uzaktan eğitim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum. Bu yıl a2.1 öğreniyoruz ve ekim sonu sınavlar başlıyor. Diğer derslerime de zaman ayırarak nasıl kısa sürede Almanca öğrenebilirim?
Da vinci metoduyla kolayca öğrenirsiniz tek zorlanacağınız konu bazı sözcüklerin telaffuzları olacaktır.

Ne kadar zaman alır?
Telaffuzu halledip günde 100 sözcük ile 1 ayda halledersiniz. Sakın gözünüz korkmasın bu yöntem sözcük öğrenmeyi o kadar kolaylaştırıyor ki öğrenebilirsiniz. Sadece yöntemi öğrenin. Birde yazınızı düzeltin yoksa birisi raporlayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı