Kısayol ikonları küçüldü

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Windows 10 20H2 kullanıyorum bir süredir ve herhangi bir sıkıntım yoktu fakat klasörümdeki özelleştirdiğim kısayol ikonlarımın bir kısmı boşluklu ve küçük görünmeye başladı. Tüm ikonların çözünürlükleri aynı ve ekran görüntüsünde küçük görünenler de bir süre önce diğerleri gibi büyüktüler, yani ikon dosyası olarak bir sıkıntı yok. İkonları değiştirip yine aynılarını seçmeyi denesem de "thumbnail cache" temizlesem de çözemedim. Sorunun çözümü hakkında fikri olan veya bunu yaşamış olan var mı?
1607463009491.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de şu logoları nasıl buldun çok aradım bullamadım. Bu video ile düzelmişti bende.

Benim yaptığım ilk şey de "Disk Temizleme" aracı üzerinden cache temizlemekti ve maalesef işe yaramadı. Her Explorer'ı başlatışımda rastgele ikonlar küçük gözüküyor.

İkonları DeviantArt üzerinden aratıp PNG olarak indirdim, daha sonra bilgisayar üzerine indirdiğim bir "PNG to ICO" program aracılığıyla formatlarını .ico formatına çevirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı