Selahattin Turan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Selamlar efenim. Ben kendi bilgisayarımda Minecraft sunucusu kurabilir miyim? Eğer kurabiliyorsam arkadaşlarımın benim modeme bağlanmadan uzaktan sunucu adresi girer gibi bağlanmasını sağlayabilir miyim?
Selamlar efenim. Ben kendi bilgisayarımda Minecraft sunucusu kurabilir miyim? Eğer kurabiliyorsam arkadaşlarımın benim modeme bağlanmadan uzaktan sunucu adresi girer gibi bağlanmasını sağlayabilir miyim?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 Normal modsuz Survival oynayacaksanız athernos yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 14 Ağustos 2024 #3 Selahattin Turan dedi: Selamlar efenim. Ben kendi bilgisayarımda Minecraft sunucusu kurabilir miyim? Eğer kurabiliyorsam arkadaşlarımın benim modeme bağlanmadan uzaktan sunucu adresi girer gibi bağlanmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var. Artı 0 Eksi
Selahattin Turan dedi: Selamlar efenim. Ben kendi bilgisayarımda Minecraft sunucusu kurabilir miyim? Eğer kurabiliyorsam arkadaşlarımın benim modeme bağlanmadan uzaktan sunucu adresi girer gibi bağlanmasını sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var.
KS KS Selahattin Turan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #4 Cheese Wizzard dedi: Normal modsuz Survival oynayacaksanız athernos yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. BrianMoser103 dedi: Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var. Genişletmek için tıkla... Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu? Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Normal modsuz Survival oynayacaksanız athernos yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. BrianMoser103 dedi: Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var. Genişletmek için tıkla... Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu?
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 502 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #5 BrianMoser103 dedi: Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var. Genişletmek için tıkla... Hamachi'ye pek güvenmiyorum açıkçası ben internetten papermc indirip bilgisayara kurun ngrok ile de hostlayın veya bilgisayara Essential modunu kurun onunla da Online oynayabilirsiniz. Bunu grup içerisinden upload hızı yüksek olan biri yapsın. Artı 0 Eksi
BrianMoser103 dedi: Hamachi ile sağlayabilirsiniz. İnternette videolar var. Genişletmek için tıkla... Hamachi'ye pek güvenmiyorum açıkçası ben internetten papermc indirip bilgisayara kurun ngrok ile de hostlayın veya bilgisayara Essential modunu kurun onunla da Online oynayabilirsiniz. Bunu grup içerisinden upload hızı yüksek olan biri yapsın.
H Helenski Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #6 Selahattin Turan dedi: Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Sıra azaldı aslında en fazla 15-20 dakka bekletiyor. Artı 0 Eksi
Selahattin Turan dedi: Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Sıra azaldı aslında en fazla 15-20 dakka bekletiyor.
KS KS Selahattin Turan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #7 Helenski dedi: Sıra azaldı aslında en fazla 15-20 dakika bekletiyor. Genişletmek için tıkla... Benim indirdiğim modları Aternos kaldırmıyor maalesef ve süremiz az o yüzden başka yolları aradım. Artı 0 Eksi
Helenski dedi: Sıra azaldı aslında en fazla 15-20 dakika bekletiyor. Genişletmek için tıkla... Benim indirdiğim modları Aternos kaldırmıyor maalesef ve süremiz az o yüzden başka yolları aradım.
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 502 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #8 Selahattin Turan dedi: Benim indirdiğim modları Aternos kaldırmıyor maalesef ve süremiz az o yüzden başka yolları aradım. Genişletmek için tıkla... Söylediğim yolu dener misiniz lütfen. Artı 0 Eksi
Selahattin Turan dedi: Benim indirdiğim modları Aternos kaldırmıyor maalesef ve süremiz az o yüzden başka yolları aradım. Genişletmek için tıkla... Söylediğim yolu dener misiniz lütfen.
BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 14 Ağustos 2024 #9 Selahattin Turan dedi: Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Modemden port açtımı sunucuyu kuran kişi. Artı 0 Eksi
Selahattin Turan dedi: Modlu oynayacağız ve Aternos'ta sıra çok fazla. Hamachi ile denedik ama arkadaş çalıştıramadı Hamachi'den başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Modemden port açtımı sunucuyu kuran kişi.
KS KS Selahattin Turan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #10 Xeplays dedi: Söylediğim yolu dener misiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi denemeyi bitirdik Minecraft olarak orijinal olmayan Launcher kullandığımız için olmadı maalesef ama yine de teşekkürler. BrianMoser103 dedi: Modemden port açtımı sunucuyu kuran kişi. Genişletmek için tıkla... Ailem modeme ulaşmama izin vermiyor. Artı 0 Eksi
Xeplays dedi: Söylediğim yolu dener misiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Şimdi denemeyi bitirdik Minecraft olarak orijinal olmayan Launcher kullandığımız için olmadı maalesef ama yine de teşekkürler. BrianMoser103 dedi: Modemden port açtımı sunucuyu kuran kişi. Genişletmek için tıkla... Ailem modeme ulaşmama izin vermiyor.