Kisisel bilgisayarda Minecraft sunucusu nasil acilir?

Selahattin Turan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar efenim. Ben kendi bilgisayarımda Minecraft sunucusu kurabilir miyim? Eğer kurabiliyorsam arkadaşlarımın benim modeme bağlanmadan uzaktan sunucu adresi girer gibi bağlanmasını sağlayabilir miyim?

Şimdi denemeyi bitirdik Minecraft olarak orijinal olmayan Launcher kullandığımız için olmadı maalesef ama yine de teşekkürler.

Ailem modeme ulaşmama izin vermiyor.

Port açmadan Hamachi ile bağlanamazsınız.

Hamachisizde kuruluyordu ama katılacak kişilere direkt IP adresinizi verdiğiniz için problem olabilir. Hamachi VPN görevi görüyor ipnizi değiştirmesede girecek oyunculara Hamachi ipnizi veriyordurdunuz. Bana daha önce bir Ark DDoS atmaya çalışmıştı Hamachi IPS'i üzerinden. Hamachi olmasaydı yemiştim DDoS'u.

Hamachisizde kuruluyordu ama katılacak kişilere direkt IP adresinizi verdiğiniz için problem olabilir. Hamachi VPN görevi görüyor ipnizi değiştirmesede girecek oyunculara Hamachi ipnizi veriyordurdunuz. Bana daha önce bir Ark DDoS atmaya çalışmıştı Hamachi IPS'i üzerinden. Hamachi olmasaydı yemiştim DDoS'u.

Yapacak bir şey yok o zaman yine buradan herkese fikir ve yardımları için teşekkür ayrı ayrı ederim.

O nasıl arkadaş hocam derdine nolmuş ddos atıyor.

Hocam modlu oynuyorduk bu durduk yere bana RPG attı köpeğim öldü bende bunun sunucudaki bütün varlığını yok ettim op olduğum için ona sinirlenip Kali'den DDoS atmaya çalışmış.
Anladım bu oyunlar hep arkadaşlık bozuyor gerçekten benimde valorant yüzünden bozulacak bir gün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı