Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası

Mefta

Hectopat
Daha fazla  
Kısa bir süre önce W10'a gelen güncellemeyi indirdim, güncelleme yaptıktan sonra bilgisayarda 10 dakikadan uzun kalamıyordum zira önce bilgisayar donuyor, sonra üzgün suratlı mavi ekran hatasını verip kapanıyor, sonra reboot ile başlayan siyah arkaplan beyaz yazılı bir hata veriyordu. Gayet aşina olduğum için çözebileceğimi sandım, HDD kablolarını kontrol ettim, BIOS'tan HDD'yi 1. önceliğe getirdim falan, bir daha karşima çikmadi. Fakat mutant mavi ekran peşimi bırakmıyor. Her seferinde 10 dakika sonra donup kapanıyor. Son zamanlarda kurduğum bir program da yok, sorun gelen güncellemeyle ilgili olabilir mi, nasıl halledeceğim?

Banada buna benzer bir şey olmuştu, pcyi açınca yükleme ekranı gelince çıkıyordu mavi ekran formatla düzelttim.

2 Kez format attım, şuan bilgisayar normal çalışıyor. Fakat açılışta 2 kez boot ekranı geliyor ve lol kurduğumda yine aynısı çıktı karşıma, sonra tekrardan format attım. O yüzden 2 :D. LoL den vazgeçmem gerek anlaşılan...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı