BeratCanA
Kilopat
Daha fazla
Bu nasıl bir tespit. Herşey için çok çok teşekkür ederimLol oynarken almışsın.
Vanguard kaldır, DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünü yükle. USB kulaklık veya bir ses aygıtı takılıysa çıkarın.
Core Temp veya benzeri yazılım varsa kaldır, Afterburner kaldır, Logitech Gaming sürücün güncel değilse güncelle veya kaldır.
BIOS güncel değil güncelle.
Windows 10 2004 kullanıyorsun, söylediklerimi eksiksiz yapmana rağmen devam ederse Windows 10 1909 ile format atın.
Dostum farklı bir mavi ekranla daha karşılaştım. Minidump dosyalarını atsam sorunu çözebilir misin ?ntoskrnl.exe Mavi Ekran
hatası almaktasınız
Bu mavi ekran hatası çok sık görülmekte.
Yapabileceğiniz işlemler;
BIOS güncelleme sonrasında Clear CMOS işlemini yapmak önemlidir, yapmadığınız taktirde mavi ekran almaya devam edebilirsiniz.
- BIOS güncellemek, ardından Clear CMOS işlemini gerçekleştirmek.
Nasıl yapabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz: BIOS Sıfırlama Rehberi
Bu bağlamda eğer bir hata bulunursa hatalı modülü bulup değiştirmek zorundasınız.
- KIS18 gibi sağlam veri tabanı bulunan bir antivirüs ile tarama yapmak.
- Güncel olmayan, kurulmayan sürücüleri güncellemek.
- Memtest 86 ile test yapmak.
Nasıl yapacağınızı burada bulabilirsiniz: Memtest86 Bellek Test Programı
En son ihtimal olarak da;
HD Tune Pro
- HD Tune Pro ile HDD testi yapmak.
Eğer hala mavi ekran almaya devam ediyorsanız minidump dosyaları ile birlikte yeni konu açın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme
Sorun yazılımsalcada çok sık rastlanan donanımsalcada çok sık rastlanan bir mavi ekran hatasıdır RAM'leriniz bozuk olabilir driverlerinız güncel olmayabilir her şey olabilir.
Sorun yazılımsalcada çok sık rastlanan donanımsalcada çok sık rastlanan bir mavi ekran hatasıdır RAM'leriniz bozuk olabilir driverlerinız güncel olmayabilir her şey olabilir.
Not minidump dosyalarının incelemesini BlueScreenView programıyla yaptım.
Dostum bir kez daha yardımcı olma ihtimalın var mı lütfen. Bir kez daha mavi ekran yedim. Lütfen çözmeme yardımcı olur musunLol oynarken almışsın.
Vanguard kaldır, DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünü yükle. USB kulaklık veya bir ses aygıtı takılıysa çıkarın.
Core Temp veya benzeri yazılım varsa kaldır, Afterburner kaldır, Logitech Gaming sürücün güncel değilse güncelle veya kaldır.
BIOS güncel değil güncelle.
Windows 10 2004 kullanıyorsun, söylediklerimi eksiksiz yapmana rağmen devam ederse Windows 10 1909 ile format atın.
Minidump bu Minidump
Son düzenleme: