Kişisel bilgisayarlarda kuantum işlemcisi ne zaman olacak?

Bu arada mesajı düzenledim, yeniden baştan sona okumanızı rica ederim.
Bilim insanlarının insanların sağlığına önem vermesi gerek. Babam 62 yaşında diye, arada sırada babam yakın zamanda vefat eder mi korkusuyla yaşamak istemiyorum artık.

O işler biraz zor, kolay değil.

Bilim insanları bizim 1000 yıl yaşamamızı sağlasa, daha güzel olurdu... Asla sıkılmazdım.

Dünyada sıkılmamak elde değil. Hadi her şey yaptın diyelim. Evren sonlanacak, o zaman ne yapacaksın? :D tabii herkesin din görüşü farklıdır ama.

Dünyada sıkılmamak elde değil. Hadi her şey yaptın diyelim. Evren sonlanacak, o zaman ne yapacaksın? :D tabii herkesin din görüşü farklıdır ama.
Evrenin sonlanmasına daha çok var. Zaten evrenin sonlanacağını düşünen NASA, bunun için aya taşınma gibi planları yapıyor bile. Dünya yok olmadan, bizde aya gitmeliyiz. Sadece onlar mı 1000'lerce yıl yaşayacak ? Sadece onlaramı ilaçlar verilecek bunun için? Yok öyle! :D

Evrenin sonlanmasına daha çok var. Zaten evrenin sonlanacağını düşünen NASA, bunun için aya taşınma gibi planları yapıyor bile. Dünya yok olmadan, bizde aya gitmeliyiz. Sadece onlar mı 1000'lerce yıl yaşayacak? Sadece onlaramı ilaçlar verilecek bunun için? Yok öyle! :D

"Evren"kavramından ne anladınız? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bütün kainat yok olursa nereye kaçmayı planlıyorsunuz? :D

"Evren"kavramından ne anladınız? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizce bütün kainat yok olursa nereye kaçmayı planlıyorsunuz? :D

7 Farklı galaksi var. Benim teorime göre bizden daha ileride olan uzaylılar, dünyanın ve bizim boyutumuzdaki gezegenlerin ne zaman yok olacağını biliyordur. Zamanı gelmeden birkaç sene öncesinde uyaracaklar ve hatta belkide başka boyuta kazasız belasız taşınmamıza destek olacaklar. Yani kısaca bilim-kurgu filmini gözlerimizle gerçeğini yaşayacağımız zaman gelebilir. Ancak bunun için uzun süre yaşayabilecek formülü geliştirmeleri lazım.

Yani kısaca bilim-kurgu filmini gözlerimizle gerçeğini yaşayacağımız zaman gelebilir.

Evet çok izliyorsunuz. :D

Dini inancınızı bilmem ama. Zaten mantık yürüttüğün vakit bile kainatın yok olacağını bilmemiz gerek. Sonuçta sonsuza kadar devam etmesi imkansız. Yok öyle bir kainat! Biz daha yanımızdaki andromedia galaksisini keşfedemedik. Bırakın galaksiyi güneş sistemin düşünün milyonlarca sistemi inceleyemedik. Bir de başka galaksiye mi taşınacağız? :D

Buradada galaksiler var.

Daha süperbilgisayarlara erişimi bizlere vermiyorlar, deney yapmaya çok açık bilgisayarlar olduğu için. Kuantum bilgisayarlar da yetkili kişilerin elinde kalacak.

Elimizdeki bilgisayarlar ile kullandığımız rastgele sayı üretim algoritmaları tamamen rastgele bir sayı üretemezler, çünkü bilgisayarın doğasında rastgele sayı üretimi yoktur. random.org diye bir site var ve bu sitede de atmosferik gürültü kullanılarak rastgele sayı üretiliyor, böylece matematiksel algoritmalardan daha doğru ve daha düzenli rastgele sayı üretiliyor.

Kuantum bilgisayarların avantajı zaten daha hızlı ve daha kesin rastgele sayı üretmeleri, saniyede daha çok ondalıklı sayı işleyebilmeleri vesaire... Bu teknolojiyi de biz gibi sıradan insanlara vermezler.

Daha süperbilgisayarlara erişimi bizlere vermiyorlar, deney yapmaya çok açık bilgisayarlar olduğu için. Kuantum bilgisayarlar da yetkili kişilerin elinde kalacak.

Elimizdeki bilgisayarlar ile kullandığımız rastgele sayı üretim algoritmaları tamamen rastgele bir sayı üretemezler, çünkü bilgisayarın doğasında rastgele sayı üretimi yoktur. random.org diye bir site var ve bu sitede de atmosferik gürültü kullanılarak rastgele sayı üretiliyor, böylece matematiksel algoritmalardan daha doğru ve daha düzenli rastgele sayı üretiliyor.

Kuantum bilgisayarların avantajı zaten daha hızlı ve daha kesin rastgele sayı üretmeleri, saniyede daha çok ondalıklı sayı işleyebilmeleri vesaire... Bu teknolojiyi de biz gibi sıradan insanlara vermezler.

Bende dedim ama. Dostumuz olsun diyor başka bir şey demiyor. :D

Yeterince kanıtda sundum diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı