Kişisel bilgisayarlarda kullanılması yasak programı raporladığım için ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 kere aynı cezayı aldım ;) En sonunda kafama tak ettim :D Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 bir konuda "İyi geceler" yazmıştı ve gereksiz mesaj olarak raporladığımda raporum reddedildi. Kısacası ne kadar isyan edersen o kadar zarara girersin ve linç yersin ;)

1601215734024.png
 
Her rapora dönüş sağlamak, yazmak zor bir iş. O saatin denetimcisi konuları mı, onaylasın dönüş mü sağlasın?

Mesaj olarak geri dönüş zaten zahmetli bir iş fakat her raporun yanında sadece o raporun incelendiğine dair bir bildiri olabilir.


Robot mu çalışıyor sanıyorsunuz? Zorla tutan yok sizi. Moderatör olun görelim sizi de.

Bu sorumluluğu almak istemiyorum fakat alacak olsaydım işimi tam yapardım. Moderatör arkadaşlarda zorla moderatör değil nasıl olsa.
 
Her rapora dönüş sağlamak, yazmak zor bir iş. O saatin denetimcisi konuları mı, onaylasın dönüş mü sağlasın? Zaten sayıları az, ek iş gücü isteyen bir konu.

Gerekli ve dönüş yapılması gereken konuya zaten çoğu yapıyordur.
Peki reddedildi butonuna basmak kaç saniye sürüyor?
Mesaj olarak geri dönüş zaten zahmetli bir iş fakat her raporun yanında sadece o raporun incelendiğine dair bir bildiri olabilir.
Butonu bile varken basmamak garip.
 
@Furkaninkosesi Zaten raporladığınızda o rapora işlem girmediği sürece orada bekliyor rapor. Eğer hepsine düzgünce cevap verilme olayı olsa konular en az 3 kat geç açılır, sonra konularım geç onaylanıyora döner. Mod. olmayanların buradan konuşması kolay. Kolay bir iş değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı