Kişisel erişim noktası açılmadan internet kullanılmış

Daha fazla  
Şu an fark ettim hücresel veri kullanımında kişisel erişim noktası en başta duruyordu ve 55GB hücresel veri yemiş gibi yazıyor. USB ile bağlantılı yazıyordu bir de, virüs falan olabilir mi? Kesinlikle ben açmamıştım

Dosya Ekleri

• IMG_5307.png
    IMG_5307.png
    144 KB · Görüntüleme: 253
  • IMG_5308.png
    IMG_5308.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
Şu an fark ettim hücresel veri kullanımında kişisel erişim noktası en başta duruyordu ve 55GB hücresel veri yemiş gibi yazıyor. USB ile bağlantılı yazıyordu bir de, virüs falan olabilir mi? Kesinlikle ben açmamıştım

Telefonunuzu şarj olması için birisinin bilgisayarına USB ile bağlamış olabilir misiniz? Virüs olabileceğini sanmıyorum.

Biri kablo ile bağlanmış.
Kablo ile olması gerekmiyor, belki aynı hesap ile oturum açılmış başka bir cihaz otomatik olarak bağlanmış olabilir.Samsung te aynı hesapla oturum açılmış cihazlarda mobil erişim noktasını açmasa bile wifi ağlarında otomatik gözüküyor.

Telefonunuzu şarj olması için birisinin bilgisayarına USB ile bağlamış olabilir misiniz? Virüs olabileceğini sanmıyorum.
Bu da mantıklı bir fikir bence

Biri kablo ile bağlanmış.
imkansız sadece bir kere arkadaşımın bilgisayarına bağladım ve kablosuzdu
hayır bağlamadım hatırladığım kadarıyla
Kablo ile olması gerekmiyor, belki aynı hesap ile oturum açılmış başka bir cihaz otomatik olarak bağlanmış olabilir.Samsung te aynı hesapla oturum açılmış cihazlarda mobil erişim noktasını açmasa bile wifi ağlarında otomatik gözüküyor.

Bu da mantıklı bir fikir bence
aynı hesapla oturum açmış cihazları nasıl bulabilirim peki? Birde bu 55GB şimdiye kadar açtığım kişisel erişim noktasında harcadığım internet olabilir mi? Zaten bir ayda 55 Gb internet kullanmıyorum ben

aynı hesapla oturum açmış cihazları nasıl bulabilirim peki? Birde bu 55GB şimdiye kadar açtığım kişisel erişim noktasında harcadığım internet olabilir mi? Zaten bir ayda 55 Gb internet kullanmıyorum ben
Cihazları nasıl görebileceğini apple şurada anlatıyor Apple Kimliği aygıt listenizi kontrol ederek hangi aygıtlarda giriş yaptığınızı öğrenme diğer soru ise harcadığın gb nin solunda şuanki dönem yazıyor, dönem acana 30 günü mü kastediyor ?

Acaba bu dönem diye kast ettiği uzun bir süre olabilir mi? Ayda 55gb kullanmadığınız söylemişsiniz ancak diğer uygulamaların internet kullanımına bakarsak 55'ten çok fazla kullandığınızı söyleyebiliriz.

Acaba bu dönem diye kast ettiği uzun bir süre olabilir mi? Ayda 55gb kullanmadığınız söylemişsiniz ancak diğer uygulamaların internet kullanımına bakarsak 55'ten çok fazla kullandığınızı söyleyebiliriz.
Evet muhtemelen daha uzun bir süre, 14 Ekim 2023’den beri oluşan istatistik galiba

Dosya Ekleri

• IMG_5311.png
    IMG_5311.png
    142,5 KB · Görüntüleme: 143

İnterneti kullanan cihazlarda masaüstü bir cihaz gözüküyor. Kablo olmadan bağlanamaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı