Kişisel gelişim önerileri

Herkesin hayatı aynı olmadığı için ezber cümlelere kulak asma öncelikle. Bence buradan bi başla. Sonra kendini gözlemleyip ne olmak istediğini ve olup olamayacağını kendine gerçekçi bir şekilde sun. Ardından hedef belirle o yolda gerekenleri yapacağından emin olduktan sonra da işe koyulursun.
 
Bu aralar baya ihtiyacım olan bir konu. Önerilerinizi bekliyorum. Denileni dinlemeyi düşünüyorum. Hiç yapmadığım birşey. Sadece hoşuma gitmiyor bazı şeyler ve zor geliyor. Güdüsel olduğum için konfor alanımdan çıkamama sorunum var.
 
Bro herkesin zevki aynı değil ben 5 tane yazılım dili öğrenmeme rağmen hala hobi olarak yapıyorum daha çok motorsporlarına yöneldim
Benim hobim müzik ve genel olarak ses sanatı. Sese dair herşey.

Sürekli otizmimden bahsedip insanları bunaltmak istemiyorum ancak karşı tarafa kendimi daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Resmi olarak raporluyum. Sosyal yönden ve birçok açıdan yaşadığım sorunlarım otizm (Asperger)'den kaynaklı. Birde obsesif kompulsif bozukluk yani takıntı ve anksiyete ve güdüsellikte en büyük rol oynayan DEHB sorunum var maalesef.

Birde şöyle birşey var, her otistik birey yüksek zekalı olmuyor. Otizm günümüzde geniş bir spektrum haline geldi. Yani, hafif, orta ve şiddetli zeka geriliklerine sahip bireylerden de otizm oluyor, ortalama veya üstün zekalı kişilerden de otizm olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı