Kişisel hesapların koruması nasıl sağlanır?

denuziye

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 4-5 gündür Instagram, Gmail'lerim, Twitter hesabım, birkaç oyun hesabım olsun benim dışımda kullanılmakta, bunu ilk öğrendiğimde 4 gün falan geçmişti üstünden. Hesabıma sırayla Amerika, Kazakistan ve İsveç gibi bölgelerden giriş yapılmış fakat anlayamadığım kısım bu olaylar benim bilgisayarım üstünden yapılmış. Şekilde görünen desktop benim bilgisayarım. Hemen ertesi gün format attım. Tüm hesaplarımın tek tek şifresini değiştirip oturumları sonlandırdım. Fakat gece uyurken yine bir şeyler yapılmış. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam hepsini yapmanıza rağmen devam ediyorsa bunu o firmalara mail yolu ile bildirin gerçekten çok değişik.
Şüpheli uygulamanın formattan sonra bile bilgisayarımda olduğu söyleniyor. Daha ne yapmam gerektiğini anlamadım.
Hesaplarımı vesaire başka bir maile taşıyıp bu mailimi silmeyi düşünüyorum son çare olarak. Ne tarama ne format bir işe yaradı.

Dinamik IP kullanıyorsunuz yani giriş yaptığınız IP adresleri değişkenlik gösterebilir korkulacak bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…