Kişisel VPN Sunucusu Kurmak

Maalesef hangi kartla aldığımı hatırlamıyorum. Şuan paralı olarak kullandığım bir VPN var ama ihtiyacım olduğunda bu yöntemi kullanabilirim.

Her kullanıcı için ayrı profil dosyası oluşturuduğunuz takdirde aynı anda birden fazla bağlantı yapabilirsiniz.

ilkbyte.com u tavsiye ederim türk firması tarafından geliştiriliyor netinternet.com.tr üzerinden kendi veri merkezlerinde hizmet veriyorlar tavsiyemdir.

kurulumu yaptım fakat internet hızım 4mbps, bu normal midir?

@alt132 Ben daha önce test ettiğimde internetimin tamamını hız kaybı olmadan VPN ile kullanabiliyordum. Hız testini VPN kapalıyken de deneyebilir misiniz ? Aynı zamanda turbobit gibi siteler indirme hızınızı limtiler, speedtest.net adresinde test yapabilir misiniz ?

Mrb

Sunucuyu fiyat/performans oranı iyi olması nedeniyle Hetzner'i öneriyorum, alternatif olarak Scaleway ve DigitalOcean da kullanabilirsiniz. Aylık 2.5€. Sunucu ücreti saatlik olarak hesaplanıyor, isterseniz test amaçlı açıp kapatabilirsiniz.

Hetzner'i ilk kez duydum. Güzel gibi.
Scaleway'de trafik limiti var mı?
Hız olarak Hetzner sanırım 1Gbit bağlantılı hatlar kullanıyor ama makina başına ne düşer bilmiyorum. Scaleway 100 mbit en düşük paket.

Sınırsız trafiklerde OVH Fransa dışında alternatif var mı teşekkürler

Mrblar. bir şey sormak istiyorum. VPN server a openvpn ile bağlanıyorsunuz.Peki firewall openvpn programını engellediyse nasıl bağlantı kurabiliriz vpn server'a?

@aardc Iki seceneginiz var. OpenVPN portunu degistirmek ya da farkli bi' vpn server kurmak. Port degistirmekle ugrasmak istemiyorsaniz outline kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…