Kişisel web siteme admin paneli nasıl ekleyebilirim?

larella

Femtopat
Merhabalar, kişisel web siteme admin paneli eklemek istiyorum fakat bağlantıyı nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

Web siteniz hazır değilse, yani kendiniz yaptıysanız admin paneli kısmında bir profesyonelden yardım almanız daha mantıklı olacaktır. Profesyonel olmak istiyorsanız basit bir admin paneli iş görmez, komplike ve iyi bir panel yapmak ise zor ve karmaşık bir süreç, başlı başına sadece tasarımı bile uğraştırıyor.

Anladım peki, teşekkür ederim yine de.

Wordpress'te admin paneli vardı. Kendiniz tek tıkla ekleyemezsiniz. Bu işi yapan web geliştiricileri var. Bir ihtimal hazır script eklemek olabilir ama onun kurulumu da uğraştıracaktır.

Merhabalar, kişisel web siteme admin paneli eklemek istiyorum fakat bağlantıyı nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
Açıkçası bunu bu mesaja verilecek yanıtlar ile yapabileceğini zannetmiyorum. Bu kompleks bir iştir ve birden fazla uzmanlığı bir arada gerektirir. Bunu yapmanın çok çeşitli yolları var, bu yollardan bir tanesi, veri tabanı ve yönetimi, C# ve ASP.NET'de uzmanlaşmış olmanı gerektirir. (Farklı yöntemlerde mevcut)

Eğer bu üçü üzerinde yeterli deneyimin yoksa admin paneli nasıl yapılır diye sormak, işe sondan başlamak demektir. En başa dönüp bunları hallettikten sonra o soruya gelmelisin :) Zaten bunları hallettikten sonra o soruyu değil şu soruyu soracaksın "Admin panelimi yaparken *** sorunuyla karşılaşıyorum".

Ben de sizin gibi başlamış, sadece PHP ve MySQL öğrenip sonrasında çabalayarak admin paneli yapabilmiştim. Şuan ise herhangi statik bir siteyi dinamik, admin panelli bir siteye çevirebiliyorum.
Zaten çoğu işlem aynı ufak değişiklikler var. Basit ve düzgün bir framework(hazır kütüphane) hazırlamıştım yeniden yapacağım her web sitesi için kullanmak adına.
Eğer isterseniz size verebilirim, inceleyerek yapabilirsiniz.
Yardımcı olmaya çalışırım. Bana ulaşabilirsiniz.

@dgknbzglu Merhaba 1 yıl geçmiş fakat bu konuda bana da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Ben de sizin gibi başlamış, sadece PHP ve MySQL öğrenip sonrasında çabalayarak admin paneli yapabilmiştim. Şuan ise herhangi statik bir siteyi dinamik, admin panelli bir siteye çevirebiliyorum.
Zaten çoğu işlem aynı ufak değişiklikler var. Basit ve düzgün bir framework(hazır kütüphane) hazırlamıştım yeniden yapacağım her web sitesi için kullanmak adına.

Yardımcı olurum fakat framework paylaşamayacağım maalesef. Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var ?
Daha dün işin içine girmeye başladım. Birkaç yerden eğitim videoları izliyorum. Önceden de düz index ler kodluyordum. Bu işten para kazanmak istiyorum. Firmalara vs. website yapmak istiyorum. Hangi alanlarda kendimi geliştirmeliyim ? Nelere öncelik vermeliyim ?

Ben de sizin gibi başlamış, sadece PHP ve MySQL öğrenip sonrasında çabalayarak admin paneli yapabilmiştim. Şu an ise herhangi statik bir siteyi dinamik, admin panelli bir siteye çevirebiliyorum.
Zaten çoğu işlem aynı ufak değişiklikler var. Basit ve düzgün bir Framework(hazır kütüphane) hazırlamıştım yeniden yapacağım her web sitesi için kullanmak adına.

Merhaba. Ben 3 yıldır Front-End üzerine eğitim alıyorum. Kendimi hazır hissettiğim için de bir arkadaşıma web sitesi konusunda söz vermiştim, Back-End'ini başkasına yaptıracaktık ama kimseyi bulamadık. Ben de "onu öğrenirim, çok zorlanmam." diye düşünüp aldım, diğer işleri için de PHP öğrendim ama admin paneli bir türlü yapamadım. Bana yardım edebilir misiniz?

Merhaba. Ben 3 yıldır Front-End üzerine eğitim alıyorum. Kendimi hazır hissettiğim için de bir arkadaşıma web sitesi konusunda söz vermiştim, Back-End'ini başkasına yaptıracaktık ama kimseyi bulamadık. Ben de "onu öğrenirim, çok zorlanmam." diye düşünüp aldım, diğer işleri için de PHP öğrendim ama admin paneli bir türlü yapamadım. Bana yardım edebilir misiniz?
Profilimden iletişim bilgime ulaşabilirsiniz. Ulaşın, bakalım nedir ne değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı