Kışlık bot önerisi

Aslında bana sorarsan askeri bot tarzında almak daha iyi gibi tasarımı abartılmadığı sürece standartları gereği arazi koşullarına uygun olduğu için sıcak tutar ve tabanı her araziye uygundur renk ve teknolojinisine göre farklı çeşitleri değerlendirebiilirsin YDS ASTOR BOT -HAKİ | YDS Shop

Aslında bana sorarsan askeri bot tarzında almak daha iyi gibi tasarımı abartılmadığı sürece standartları gereği arazi koşullarına uygun olduğu için sıcak tutar ve tabanı her araziye uygundur renk ve teknolojinisine göre farklı çeşitleri değerlendirebiilirsin YDS ASTOR BOT -HAKİ | YDS Shop
Goretex olanını kullanıyorum çok memnunum, bu markadan memnun kalmayan insan görmedim henüz.

Goretex de şart değil düz versiyonları da fazlasıyla iyi.

Goretex olanını kullanıyorum çok memnunum, memnun kalmayan insan görmedim henüz.

Goretex de şart değil düz versiyonları da fazlasıyla iyi.

Aslında bu içerik benim içinde iyi oldu YDS'den askeri bot alacaktım her modelini deneyimlemediğim için emin değildim askeri bot kısmında ama kullanıcı deneyimi konusundan şu anda daha da rahatladım benim dışımda onay verilmesi konusunda.

Aslında bu içerik benim içinde iyi oldu YDS'den askeri bot alacaktım her modelini deneyimlemediğim için emin değildim askeri bot kısmında ama kullanıcı deneyimi konusundan şu anda daha da rahatladım benim dışımda onay verilmesi konusunda.
Markayı bende bilmiyordum, bana gözün kapalı alabilirsin demişlerdi aldım iyiki de almışım.
3 Salomon parçaladıktan sonra ilaç gibi geldi.

Bunu alın dediğim tek markadır yds, benzer fiyatlardaki botlar yds yanında terlik kalır.

Markayı bende bilmiyordum, bana gözün kapalı alabilirsin demişlerdi aldım iyi ki de almışım.
3 salomon parçaladıktan sonra ilaç gibi geldi.

Bunu alın dediğim tek markadır YDS, benzer fiyatlardaki botlar YDS yanında terlik kalır.

Evet salomon tam bir facia colombia yıllarca dayanırken salomon 7-8 ayda kalitesizleşmeye başladı YDS'ye şans verilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı