Kışlık lastik tavsiyesi

Turk Kahvesi

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
986
Makaleler
2
Arkadaşlar senelerdir Dunlop Ice Winter 02 modelli lastiği kullanıyordum. Lastiğin yol sesi çok fazlaydı ama beni hiçbir zaman yolda bırakmadı, yere çok iyi yapışan bir lastikti çok memnundum fiyatı da makuldü. Şimdi farklı bir araca geçtim.

Aracın tekerlek ölçüleri 215 55 17 bu ebatta aynı lastikten yok. Bir üst modeli Dunlop Ice Winter 03 modeli var. Acaba bu modeli alsam aynı performansı alabilir miyim? Bu lastiklerin etiket değerleri çok kötü gözüküyor ama bir tavsiye üzerine almama rağmen çok memnun kalmıştım.

Erzurum ilinde yaşıyorum, kış koşulları çok sert. Bu lastiği önerir misiniz veya farklı alternatif bir lastik öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar senelerdir dunlop ıce winter 02 modelli lastiği kullanıyordum. Lastiğin yol sesi çok fazlaydı ama beni hiçbir zaman yolda bırakmadı, yere çok iyi yapışan bir lastikti çok memnundum fiyatı da makuldü. Şimdi farklı bir araca geçtim.

Aracın tekerlek ölçüleri 215 55 17 bu ebatta aynı lastikten yok. Bir üst modeli dunlop ıce winter 03 modeli var. Acaba bu modeli alsam aynı performansı alabilir miyim? Bu lastiklerin etiket değerleri çok kötü gözüküyor ama bir tavsiye üzerine almama rağmen çok memnun kalmıştım.

Erzurum ilinde yaşıyorum, kış koşulları çok sert. Bu lastiği önerir misiniz veya farklı alternatif bir lastik öneriniz var mı?

Bildiğiniz marka ve model de devam edin derim. Büyük ihtamalle sizin kullandığınız lastiğin bir üst versiyonu 03 olanı.
 
Ben son 4 yıldır eksi aracımda Nokian WR D4 kullandım, yeni aracıma da geçen sene Nokian WR D5 Snowproof aldım. Özellikle son aldığım D5 lastikten yol sesi yakıt tüketimi ve kışlık performans olarak çok memnun kaldım.
 

Geri
Yukarı