2 Adet almak performans açısından katkıda bulunur.
Siz yanlış anladınız galiba tekli almayacağım, 2 tane alacağım yada kit alacağım. Marka, model, MHz falan hepsi aynı yani.Tek kanal RAM boyutuna bakılmaksızın bazı durumlarda ekran kartının düşük kullanılmasına sebep olur. Bu da bir oyunda 150FPS alabileceğiniz bir yerde 90-100FPS almanıza sebep olur. O yüzden hazır sistemlerin neredeyse hepsinde 2x8GB RAM bulunuyor.
Kit RAM kesin uyumludur. 2 adet tekli RAM alırsan uyma garantisi yok.
Nasıl daha uyumlu oluyor peki, her şeyi aynı? @Akerfeldt @ahmetcn1Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi, kit şeklinde alırsan sorun kesin çıkmaz. Ama tek tek alıcam dersen çıkabilir. Ama yani tek tek aldığında uymama şansı neredeyse pek yok ya, çoğu kişi öyle satın alıyor zaten. Ben de şahsen tek tek aldım 2x8 16 GB olarak, kullanıyorum valla.
Siz yanlış anladınız galiba tekli almayacağım, 2 tane alacağım ya da kit alacağım. Marka, model, MHz falan hepsi aynı yani.
Onun hakkında tam bir bilgim yok, ama geçen yıl RAM satın alırken forumda ki kullanıcılar böyle söylemişlerdi.Siz yanlış anladınız galiba tekli almayacağım, 2 tane alacağım yada kit alacağım. Marka, model, MHz falan hepsi aynı yani.
Nasıl daha uyumlu oluyor peki, her şeyi aynı? @Akerfeldt @ahmetcn1
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.