Kitabı veya filmi bitirdikten sonra etkisinden çıkamıyorum

HeisenBerky

Hectopat
Daha fazla  
Arada sırada yaşasam neyse ama her okuduğum kitaptan, oynadığım oyundan ve bitirdiğim dizi/filmden sonra bunu yaşıyorum. Sanki o dünyadan çıkmak istemiyormuşçasına bağlanıyorum bir türlü aşamadım bu hissi. En son ben robotu okuduğumda 1 hafta neredeyse aklımdan çıkmadı sürekli boşluğa dalıp kitabı düşünmeye başladım. Dün beyond two Soul'su bitirdim etkisinden çıkamadım oyunla ilgili tüm içerikleri okuyup izlemeye başladım cidden bunu aşamıyorum. Bunu yaşayan var mı? Bunu yaşadığınızda bu hissi aşmak için ne yapıyorsunuz?
Ekleme: Bu sebepten Prison Break döngüsüne girdim 5. kez bitireceğim.

Arada sırada yaşasam neyse ama her okuduğum kitaptan, oynadığım oyundan ve bitirdiğim dizi/filmden sonra bunu yaşıyorum. Sanki o dünyadan çıkmak istemiyormuşçasına bağlanıyorum bir türlü aşamadım bu hissi. En son ben robotu okuduğumda 1 hafta neredeyse aklımdan çıkmadı sürekli boşluğa dalıp kitabı düşünmeye başladım. Dün beyond two Soul'su bitirdim etkisinden çıkamadım oyunla ilgili tüm içerikleri okuyup izlemeye başladım cidden bunu aşamıyorum. Bunu yaşayan var mı? Bunu yaşadığınızda bu hissi aşmak için ne yapıyorsunuz?
Ekleme: Bu sebepten Prison Break döngüsüne girdim 5. kez bitireceğim.

Filmden baahsedeyim eğer bitirdikten sonra aklımdan çıkmıyorsa hemen arkasından başka bir şey izliyorum birbirlerine karıştıkları için 2 side aklımdan çıkıyor.

Hocam aynı olayı yaşıyorum fakat bir nebzede mutluluk veriyor örneğin ben tolkien külliyatı bağımlısı bir insanım ve bundan gayet memnunum hayali bir evrene tutunmak eğlencelidir.

Aynı şekil. Konusu güzel olan filmlerden çıkınca kendi hayatımda dönünce boşluğa düşüyorum. Zamanında Assasain's Creed bitirdiğimde okulda birilerinin ustune atlayip 'Requiescate in pace' diyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı