Kitap önerisi

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar bir kitap arıyorum, içerisinde olay örgüsü olmayan tarzda.

Bir hikaye veya roman tarzında bir olayı anlatmayacak. Düşünce yazısı gibi bir şey olacak yani.
Var mı bildiğiniz, önerebileceğiniz bir kitap. İçerisinde anlamlı şeyler yazan, ayırdığım zamanın karşılığında bana bir şeyler katabilecek bir şey ?

S*ktir Et var. Hayatta ki hiç bir şeyi kafaya takmaman gerektiğini anlatıyor.

Kitabın ismi bana saçma geldi :D O zaman s*ktir et işim gücüm yok, kitap mı okuyacağım der sallar giderim.

Sosyalik biraz daha yeni bir şeyler, yeni çağı da içerisinde barındıran bir kitap biliyor musun ? Tanınan bir şey olmak zorunda değil. Ben bunu okudum, okursan pişman olmazsın diyebileceğin.

Genelde klasik, fantastik, bilim kurgu tarzı romanlar okuduğum için aklıma bir şey gelmedi şu an. Eğer aklıma gelirse yazacağım.
Ama sana tavsiyem D&R gibi bir yere gidip kitapları incelemen. İlgini çekebilecek bi' şeyler bulabileceğine eminim :D Albert Camus'nün kitaplarını okumadım ama bildiğim kadarıyla felsefi konuları işliyor. Onları da inceleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de D&R'a girdiğim zaman çıkamıyorum. Şuan kitap okuyamıyorum çünkü sınavlar da kitapları soruyorlar. Gerçi benim S*ktir Et'i okumam daki amaç kızlar içindi. İşe yaradı da... Neyse dedektif romanlarını sevdiğim için Sherlock Holmes önerebilirim. Şeytanın Çırağı da var tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitabı anlayarak okumamıştım tam aklımda değil ancak kitapta hayata dair şeyler anlatılıyordu. Kitabın ilk sayfasında S*ktir Et ne demek onu anlatıyor. Küfür olmadığını ne gibi durumlarda kullanıldığı vs. Tavsiye ediyorum hayat üzerine düşünceler üzerine bir kitap. 179 sayfa.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı