Kitap önerisi

Vınnnn

Kilopat
Merhaba. Kitap okumayı çok sevmem fakat 2020 yılında şehirimde olan kitap festivalinden en az 15 tane kitap almıştık babamla. Çoğunun yazarı erkan işeri diye bir adamdı. Ve beyaz kanatlı vampir serisini çok sevmiştim. Şimdi biraz çocuksu geliyor fakat yine de başlasam sıkılmadan okurum herhalde. Yıllar yıllar önce de annemden daren shan efsaneleri diye bir kitap almıştım 12 taneydi sanırım. O da vampirler üzerine kuruluydu. Ve onu da çok sevmiştim aynı şekilde. Şimdi sizden isteğim şu. Bunlar gibi bir kitap önerisi istiyorum. Çok çocuksu olmasın mümkünse. Hiç okumadım fakat belki duygusal/aşk kitapları da sevebilirim.

Erebos, yazarı Ursula Poznanski. Kesinlikle aradığın kitap, bir oku internette ama detaylı bilgi istersen de veririm. Bir 10 yıl oldu sanırım ben okuyalı. Hala aklımda.

Kitap okuma alışkanlığınız yoksa modern klasikler dizisinden başlayabilirsiniz. Fiyatları hem ucuz hem de kısa oluyor.

Yüzüklerin Efendisi. Gelmiş geçmiş en iyi fantastık evrendir kendisi. Ayrıca fantastik kitap hayranı olarak okuduğum en iyi kitaptı. Kesin okuyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı