Kitap önerisi

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar değerli forum halkı! Ben bu yaz kendimce güzel kitaplar okuduğumu düşünüyorum. Ama böyle farklı bir şey bulamadım okuyunca bana bir WoW etkisi verecek, geleceğimi kurmaya çalıştığım şu yıllarda fikirlerimi güçlendirip, geliştirecek, dünyaya bakış açımı değiştirecek bir kitap arıyorum. Genelde kurgu-roman okumayı seviyorum ama şu anda tüm önerilere açığım şimdiden teşekkür ederim.

Bilim: Stephen hawking: The Grand design.
Yerli roman: Sabahattin Ali; Kuyucaklı Yusuf ve Kürk mantolu madonna.
Yabancı roman: Sineklerin Tanrısı, fareler ve insanlar, hayvan çiftliği

Selamlar değerli forum halkı! Ben bu yaz kendimce güzel kitaplar okuduğumu düşünüyorum. Ama böyle farklı bir şey bulamadım okuyunca bana bir WoW etkisi verecek, geleceğimi kurmaya çalıştığım şu yıllarda fikirlerimi güçlendirip, geliştirecek, dünyaya bakış açımı değiştirecek bir kitap arıyorum. Genelde kurgu-roman okumayı seviyorum ama şu anda tüm önerilere açığım şimdiden teşekkür ederim.
Mangalarla bir alıp veremediğiniz yoksa bu seriyi okumanızı tavsiye ederim, gerek çevirmenin notları olsun gerek yazarın detaycılığı ve ayrıntılara gösterdiği özeni; bu seriyi WoW dedirtecek bir hale getiriyor.

La ilahe illaallah ne demek biliyor musun kitabını öneririm diğer din kitaplarının aksine insanı sıkmıyor hangi dinden olduğun önemli değil adamlar cengiz hanı ve onun şeriatını bile anlatmış ve İslam'ın aslında Türkiye'deki insanların bildiği gibi bir din olmadığını anlayacaksın insanların hiç anlatamadığı şeyleri anlayacaksın ve tarikatlardan menzilcilerden falan nefret edeceksin mutlaka oku inşaAllah.

Böyle zamanlarda biraz felsefik kitaplar okumayı daha çok seviyorum ben. Bulantı, gece yarısı kutuphanesi (yeni bir roman zaten), Simyacı, Insan neyle yaşar, Fareler ve insanlar güzel kitaplardır. Su an aklıma gelmeyen daha çok şey var da bakmam lazım bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı