Kitap önerisi

Yasin1233214

Centipat
Daha fazla  
Chris Mooney'in Zindan kitabını beğenmiştim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum sıkmayan içine çeken kitaplar olursa iyi olur. Türü fark etmez ama tarih/edebi gibi kitaplar olmasın fantastikte olur konusunu yazarak paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chris Mooney'in Zindan kitabını beğenmiştim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum sıkmayan içine çeken kitaplar olursa iyi olur. Türü fark etmez ama tarih/edebi gibi kitaplar olmasın fantastikte olur konusunu yazarak paylaşırsanız sevinirim.

Metro serisi 3 kitabı var büyükler 600'er sayfa falanlar ama akıyor gidiyor oyunu ile neredeyse aynı savaş sonrası Moskova metrosunda yaşam daha fazlası direk spoiler olur

Metro serisi 3 kitabı var büyükler 600'er sayfa falanlar ama akıyor gidiyor oyunu ile neredeyse aynı savaş sonrası Moskova metrosunda yaşam daha fazlası direk spoiler olur.

Sağ olun hocam öneriniz için.

New York düşerken kitabı benim de alışkanlığım yokken sıkmadan kendini okutan bir kitap olmuştu.

Suç ve ceza adlı kitabı önerir misiniz hocam klasiklerden?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Dördüncü Kanat Serisi
2-Lordlar ve Varisler Serisi
3-Medusanın Ölü Kumları Serisi
4-Hava Uyanıyor Serisi

Kitap okuma alıșkanlıgı kazanmaya çalıșırken bu seriler gerçekten yardımcı oldu,her birini eline aldıktan sonra ne zaman serinin bittigini bile anlamıyorsun.Konularına internetten bakabilirsin,eger bu serileri begenirsen daha fazlasını ilerde yazabilirim.

Chris Mooney'in zindan kitabını beğenmiştim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum sıkmayan içine çeken kitaplar olursa iyi olur. Türü fark etmez ama tarih/edebi gibi kitaplar olmasın fantastikte olur konusunu yazarak paylaşırsanız sevinirim.

Suç ve ceza, ötanazi okulu(set halinde) okursan bırakamazsın.

Sağ olun hocam öneriniz için.

Suç ve ceza adlı kitabı önerir misiniz hocam klasiklerden?

Ağır kitaptır. Önce alışkanlık kazanmanız lazım. Harry Potter serisi ve percy jackson ve olimposlular serisi beni aşırı içine çekmişti. Onları okuyabilirsiniz fantastik seviyorsanız.

Chris Mooney'in zindan kitabını beğenmiştim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum sıkmayan içine çeken kitaplar olursa iyi olur. Türü fark etmez ama tarih/edebi gibi kitaplar olmasın fantastikte olur konusunu yazarak paylaşırsanız sevinirim.

Bu kitabı tavsiye ederim hocam

Kitap hakkında bilgi almak için bu videoyu izleyebilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı