Kitap okuma aparat önerisi

Daha fazla  
Işıktan pek hoşlanmam, özellikle LED ışıklarda kitap okumak çok rahatsız edici geliyor. Bana karanlıkta kitap okumam için ışık önerir misiniz? Özellikle kullanımı basit ve taşınabilir olması tercihimdir.

Işıktan pek hoşlanmam, özellikle LED ışıklarda kitap okumak çok rahatsız edici geliyor. Bana karanlıkta kitap okumam için ışık önerir misiniz? Özellikle kullanımı basit ve taşınabilir olması tercihimdir.
Şu tarz bir şey bulursan alabilirsin, LED dışında şu an bulman zor - akkor ve floresan lambaların üretimini bitirdiler neredeyse ve bu iğrenç bir şey. Bu tarz dediğimde, renk ayarları var onun dışında bir özelliği yok.

Bir de tabiki senden öncekilere göz at.

Şu tarz bir şey bulursan alabilirsin, LED dışında şu an bulman zor - akkor ve floresan lambaların üretimini bitirdiler neredeyse ve bu iğrenç bir şey. Bu tarz dediğimde, renk ayarları var onun dışında bir özelliği yok.

Bir de tabiki senden öncekilere göz at.

Aradığım şey yani aşırı ışık yaymayan sadece kitaba tutan pratik, masa başında olmasamda çok rahat okuyabilceğim birşey. Attığınız konuda gözlük var, rahatsız edecektir muhtemelen.

Evet, bunu görmüştüm. Açıkcası 100-200 tl arası bir kitap okuma gözlüğü düşünüyorum ancak sağ ve soldan akan ışık gözümü yorar mı bilmiyorum. https://www.akakce.com/dinlendirici...kuma-gozlugu-led-isikli-fiyati,143411916.html
Diğerinde tutarsız konuştum gözlük tercihim değil dedim ancak ne kadar rahatsız edeceğine bağlı değişecektir. Muhtemelen hafif birşey ancak pek bir fikrim yok, ledlerinin rahatsız etmemesi önemli olan.

Göz yormasının en büyük sebebi beyaz ışık olması. Olabildiğince sıcak tonlu bir ışık bulursanız(2600-2700K değerinde) daha az göz yoracaktır. Işığı tepeden ya da arkadan kitaba yansıtmanız daha sağlıklı olur. En garanti yöntemiyse e-kitap okuyucu almak, LED ekranı olmadığından gözünüz yorulmadan sabahtan akşama kadar okuyabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı