Kitap okuyamıyorum

Selamlar, kitap okumak istiyorum ancak başladıktan 5 dakika sonra sıkılıyorum veya kafam başka şeylere dalıyor. Mesela konusu ilgimi çektiği için metro 2033 aldım. Birkaç gün önce okumaya başladım ancak 5 dakika sonra fark ettim ki okuduklarımdan hiçbir şey anlamamışım. Şimdi yine okumayı denedim, fakat bu seferde hem sıkıldım çünkü aklım sürekli bilgisayara gidiyordu, bir de okuduğum sayfayı tekrar tekrar okuyordum çünkü aklım başka bir şeye takılınca okuduğumu da anlayamıyorum.

Güzel kitap bulman gerek yani hikayesi içine çeken ve merak eden kaç yaşındasın ?

Teşekkürler, ancak pek benlik değil.
Adolf hitler-kavgam almayı düşünüyorum. Almalı mıyım?

Senlik değil derken? Yani genellikle böyle tanınmış kitap arıyorsunuzda kitap okumanında yaşı var internete yaz bulursun mesela sen 800 sayfalık kitap alırsan sıkılma ihtimalin artar önce küçükten başlamalısın ve dediğim kitapı bence al.

Kitabın konusu nedir? İçerisinde çok fazla yabancı terim geçiyor mu? Bir ara Sherlock Holmes'ın kitabını almıştım büyük bir heyecanla lâkin içerisindeki yabancı isimler beni kitaptan çok soğuttu ve hiç bitirmedim.

Hiçbir yabancı terim yok. Hikayeyi 3 farklı ana karakterin şimdiki zaman görüşü ile anlatıyor. Okuduğum en akıcı kitaplardan. Olasılık konusu üzerinden işliyor.
Çok iyi bir üniversite olasılık bölümü öğrencisi olan Caine'nin kumar borcu yapması ile başlıyor hikaye. Ayrıca bir CIA ajanı, ve Laplace'nin şeytanı teorisini araştıran bir bilim adamı var. Bir süre sonra bu üç karakterin yolları kesişiyor ve hikaye ilerliyor. Çok akıcı ve güzel bir kitap.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı