Monster Tulpar T6 v3.3.2 nasıldır?

• Konuyu başlatan cr1spy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 116

cr1spy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Tulpar T6 V3.3.2 16" Oyun Bilgisayarı

Monster'ın bu kasasını alma taraftarıyım. Performans için emsallerine göre özellik bakımından zengin bu nedenle ısınma çok aşırı mı olur?

Bu kasayı kullanan ya da bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

Bütçem bu civarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Monster'ın bu kasasını alma taraftarıyım. Performans için emsallerine göre özellik bakımından zengin bu nedenle ısınma çok aşırı mı olur?

Bütçem bu civarlarda.
Daha mantıklı gibi. Senin yerinde olsam monstere hiç bulaşmam.

Merhaba,

Bütçem bu civarlarda.

Bende Monster sahıbıyım. i7 12700H işlemcim. Laptop ıslemcılerınde ozellıkle Intel h serılerı kronık ısınan ıslemcıler. Sonucta bu bır laptop. Fanlar bır dereceye kadar ısıyı ındırgeyebılıyor. Kendın ekstra olarak soğutmak ıcın fan kullanman gerekır. Fan temızlıklerını ve termal macununun degısımını duzenlı yaparsan pek bır sorun olmaz. 1-2 yıl arası onerılır. 6-8 ay arası degıstırırsen daha stabıl bır sıcaklık elde edersın. Ha gerek var mı diye sorarsan eh ıste. Isındıkca ıslemcı omrunu yıtırıyor orası ayrı. Ama fıyat performans arıyorsan laptop mantıksız...

Daha mantıklı gibi. Senin yerinde olsam monstere hiç bulaşmam.
Hocam, marka kaynaklı garanti durumu nasıl olur bir problem yaşarsak

Monster, casper vs. markalara bulaşma bence.
Casper için çevremde aynısını dedi. Monster içinse özellik gücünden dolayı ısınır ama çok problem olmaz dedikleri için fikirlerinizi istedim.

Loq kasalar içinde çok olumlu dönüş almadım. Legion kasaları çok övdüler ama onlar biraz daha pahalı olduğu için monstera yönelmiştim.

Bende Monster sahıbıyım. i7 12700H işlemcim. Laptop ıslemcılerınde ozellıkle Intel h serılerı kronık ısınan ıslemcıler. Sonucta bu bır laptop. Fanlar bır dereceye kadar ısıyı ındırgeyebılıyor. Kendın ekstra olarak soğutmak ıcın fan kullanman gerekır. Fan temızlıklerını ve termal macununun degısımını duzenlı yaparsan pek bır sorun olmaz. 1-2 yıl arası onerılır. 6-8 ay arası degıstırırsen daha stabıl bır sıcaklık elde edersın. Ha gerek var mı diye sorarsan eh ıste. Isındıkca ıslemcı omrunu yıtırıyor orası ayrı. Ama fıyat performans arıyorsan laptop mantıksız...
Hocam evde konum gereği masaüstü toplayamıyorum. O yüzden laptopa yöneliyorum. Ağırlıklı oyun amaçlı düşündüğüm için performans bakımından fiyat uygun bulunca monstera yönelmiştim.

Hocam, marka kaynaklı garanti durumu nasıl olur bir problem yaşarsak

Casper için çevremde aynısını dedi. Monster içinse özellik gücünden dolayı ısınır ama çok problem olmaz dedikleri için fikirlerinizi istedim.

Loq kasalar içinde çok olumlu dönüş almadım. Legion kasaları çok övdüler ama onlar biraz daha pahalı olduğu için monstera yönelmiştim.

Hocam evde konum gereği masaüstü toplayamıyorum. O yüzden laptopa yöneliyorum. Ağırlıklı oyun amaçlı düşündüğüm için performans bakımından fiyat uygun bulunca monstera yönelmiştim.
Marka gayet güvenilir içiniz rahat olsun kendim alacak olsam alır geçerdim.

Hocam, marka kaynaklı garanti durumu nasıl olur bir problem yaşarsak.

LOQ kasalar içinde çok olumlu dönüş almadım. Legion kasaları çok övdüler ama onlar biraz daha pahalı olduğu için monstera yönelmiştim.

Yine de senın yerınde olsam laptopa bulasmazdım gerekırse yerde yat ama o kasayı kur laptop yerıne. Ben mecburıyetten aldım laptopu seyahat ıs vs ıcın. Fakat oyun agırlıklı dusundugun ıcın kasa kasa kasa.
Aynı ekıpman degerlerine sahıp bır kasa oyuncusu ıle sızın aranızda daglar kadar fark olacak.
Sınır bozan bır durum. Bir de prıze baglı yasam mucadelesı vereceksınız...
Karar sızın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı