Kitapyurdu güvenilir mi?

alperenizma

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar sorum başlıktaki ektedir. Ayrıyeten bir sorum daha olacaktır. Satın alan ve güncel şekilde kitabını okuyanlara bir sorum var. Kitaptaki çevirilerde bir sıkıntı sorun var mı? Anlaşılmayacak bir dil kullanımı falan. Teşekkürler şimdiden.

Tabii ki güvenilir. Oradan çok kitap aldım. Sorunsuz bir şekilde gönderiyorlar. Çeviri olayı yayınevine, kitaba ve çevirmene bağlı, satan siteye değil. İthaki, İş Bankası, Can yayınları, iletişim, Yapı Kredi, Ötüken neşriyat, Kronik gibi yayınevleri iyidir. Ayrıca kitap alacaksan Amazon'u öneririm, genelde daha uygun oluyor. Bazen kampanya da yapıyorlar, geçen kitaplarda 2 al 1 öde vardı mesela. Prime üyesiysen 10 ₺'lik kitaba bile kargo ücreti ödemiyorsun ve ertesi gün sapasağlam gönderiyor adamlar. Yıllarca birçok siteden kitap aldım, en çok Amazon'dan memnun kaldım. Kitap alacağım zaman ilk baktığım yer hep Amazon'dur.

Son düzenleme:
Tabii ki güvenilir. Oradan çok kitap aldım. Sorunsuz bir şekilde gönderiyorlar. Çeviri olayı yayınevine, kitaba ve çevirmene bağlı, satan siteye değil. İthaki, İş Bankası, can yayınları, iletişim, Yapı Kredi, ötüken neşriyat, kronik gibi yayınevleri iyidir. Ayrıca kitap alacaksan Amazon'u öneririm, genelde daha uygun oluyor. Bazen kampanya da yapıyorlar, geçen kitaplarda 2 al 1 öde vardı mesela. Prime üyesiysen 10 ₺'lik kitaba bile kargo ücreti ödemiyorsun ve ertesi gün sapasağlam gönderiyor adamlar. Yıllarca birçok siteden kitap aldım, en çok Amazon'dan memnun kaldım. Kitap alacağım zaman ilk baktığım yer hep Amazon'dur.

Teşekkürler. Amazon'u bende seviyorum özenle geliyor kitaplar. Fakat işte kitaplar anlamsız bir şekilde fiyatları yükselince bende arada sırada böyle ucuz yerlerden sipariş verme arayışına girdim. Ama mesajınızla aklımdaki sorular çözüldü. Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı