Kitlesi sağlam Online oyun tavsiyesi

Hocam oyunu hangi DLC ile almamı önerirsiniz? Operatör falan anlamıyorumda.
Şu anda indirimi yok. Normalde deluxe edition öneririm ancak bütçeniz yoksa ve şimdi alacaksanız standart. Ancak bütçeniz varsa kesinlikle deluxe. (standart 90,deluxe 135 TL)
 
Hocam Rainbow Six Siege alınabilir lakin kitle durumu şöyle şansınıza bağlı takımınıza çok toxic oyuncularda gelebiliyor. Oyunu zehir edebiliyorlar. Kolu tutmayıp kulağı duymayanlar da gelebiliyor yani biraz şans işi kitle oranı. 5 kişi arkadaşlarla gireriz diyorsanız yapıştırın alın direkt.
 
Selamlar hocam,

6 yıllık bir WoW oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim. Oyun yeni oyuncular için epey güzel hale getirildi. Eskiden anlaşılması karmaşık şeyler şu an daha rahat anlaşılabiliyor ve kolayca uyum sağlayabiliyor yeni başlayan herkes.

Onun dışında oyuncu sayısı bakımından ben azaldığını çok hissetmedim. Bunun sebebi de zaten birçok server birbiriyle bağlantılı olduğu için her serverdan insan ile oyunu oynaman diyebilirim. Oyunu sürekli oynayan çok büyük bir kemik kitle hala var anlayacağın.

Ama çıkan son genişleme paketleri, çok fazla yeni bir içerik sunamadığı için belli bi süreden sonra (genelde 1 ay) oyunda sürekli günlük veya haftalık görev yapıp çıkar hale geliyorsun. İnsanlar ana karakterlerini maxledikleri zaman da doğal olarak bir kısım bir sonraki genişleme paketine kadar geri dönmüyor. Ama oyun bu haliyle bile piyasadaki en iyi MMORPG'lerden. Bu oyun için hem iyi bir şey hem de bu türde çok fazla bir yenilik olmadığını gösteren negatif bir şey :) Merak ediyorsan kesinlikle denemeni öneririm.

Bir de Runescape var. Kitlesi hala capcanlı bir oyun. Hem normal Runescape hem de Old School Runescape. Efsane bir MMORPG diyebilirim. Eğer türe çok alışık değilsen kontroller konusunda biraz zorlanabilirsin ama alıştıktan sonra tadından yenmeyen bir oyun. Oyunda çok basit bir premium üyelik sistemi var ancak bedava üyelikte de gayet premium oyuncular kadar zevk alıp birçok şeye erişimin oluyor. Ona da yine göz atabilirsin. Aynı zamanda oyunun mobil sürümü de var. Aynı karakterine mobilden de girip devam edebiliyorsun bilgisayar başında olmadığında bile. Tamamen ücretsiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı