Kitlesi yüzünden RDR2'den nefret etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunu uzun zamandır istiyordum ve yaz sonunda satın aldım, ne yazık ki ekran kartım yetersiz kaldığı ve zaten ağır işleyen oyun mekaniklerine patates grafikler ile ortalama 25 FPS ancak açınca bana göre dünyanın en kötü oyunu olmaya aday oldu bu sebepten oyun iyi ya da kötü demeyeceğim.
Aslında dediğiniz bu durum RDR2 özelinde de değil pek çok oyunda da geçerli, örneğin San Andreas'cı tayfayı ele alalım. Kendileri o oyuna o kadar şartlamışlar ki GTA 17 çıksa bile muhtemelen onlar yok GTA SA en iyisi diyecekler. Yine benzer şartlanma durumu Witcher 3'te hatta Windows 7'de bile maalesef var.

Şu ana kadar çıkmış en iyi oyundur bence. He sevmeyen adamı da niye sevmiyorsun diye darlayacak değilim. Özellikle oyunun ağır gidişatı büyük oyuncu kaybı yaşatmıştır RDR2'ye.

2.Chapter de bana da öyle bir baygınlık gelmişti ama sırf vuruş hissiyatı için bile denenmeli RDR2.

Ultra grafiklerde 1 saat oynasanız bence aşık olursunuz çok iyi bir oyun. Ama bir insan neden oyunları falan sonuna kadar savunur bende anlamıyorum.

Goruyorum bazi yerlerde bu tipleri.

Witcher 3 hakkinda iyi yorum yapmisim altinda hemen bi tane RDR 2 ci bitiyor ve benim kisisel zevklerime salliyor. Yok RDR 2 soyle iyi boyle iyi Witcher 3 den diye. Online'yle beraber bende 300 saat gommusum zaten oyuna kime ne anlatiyorsun ? Ben RDR 2 yi cok severim ama en sevdigim oyun degildir. Izin alicaz sanki hangi oyunu oynayacagimiza, sevecegimize dair.

Herşeyin tayfası var.. Ölümüne Linuxcular, Microsofttan çek almışcasına Win 11 ciler..
Çok tartışmaya girmeyeceksin, single play oyunda sıkıntın olursa video izleyeceksin geçeceksin.
Yani şu ekonomide milletin neleri savunduğunu görünce en güzel çare benim gibi teras katında ofis yapıp, evinden çalışacaksın, herşey kargoyla gelecek.. insanlık bulaşılmayacak hale geldi.

Hocam Ubisoft, EA gibi firmalar da çok büyük bütçeler yatırıyor ama hiçbiri Rockstar seviyesinde değil.

Ubisoft'u rockstara kıyaslaman saçma çünkü Ubisoft derdi para olan, oyun konusunda seri üretime geçmiş bir firma. Rockstar Utanmasa 10 senede bir oyun çıkaracak. Tabii ki kalite farkı olur.

Hocam Ubisoft, EA gibi firmalar da çok büyük bütçeler yatırıyor ama hiçbiri Rockstar seviyesinde değil.
Adamlar bir oyuna yatirilan en cok para miktarinda rekortmenler. Dunyada 1. siradalar daha ne olsun.

Oyunun gelistirilmesi yillar surmus, calisanlar zorla mesaiye kalmis. gunluk en az 12 saat gibi bir sureden bahsediyoruz. Ki Dan Hauser 100 saat calistik diyodu bir haftada roportajda.

Yani bu oyun iyi olmayacak da ne iyi olacak. Iyi ki de yapmislar yani oynadik sevdik ama gereksiz tartisma cikarmaya luzum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…