Kitlesi yüzünden RDR2'den nefret etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RDR 2 oynamadım ama CP2077 bitince oynamaya başlayacağım. Lakin bana göre açık dünyanın kralı Skyrim'dir. Farcrymış, Odyyses Valhallaymı, HZD ymiş falan sadece oynanır bitirilir ve silinir. Ama Skyrim öyle değil. Çıkışından 10 yıldan fazla olmasına rağmen hala oynanıyorsa bu onu açık dünyanın kralı yapar. Ha teknik kısmına girmiyorum, yeni teknoloji ile kıyaslarsak tabi ki de daha kötü ama oynanış, hikaye, mekan gibi konularda üstüne tanımam.

RDR 2 oynamadım ama CP2077 bitince oynamaya başlayacağım. Lakin bana göre açık dünyanın kralı Skyrim'dir. Farcrymış, Odyyses Valhallaymı, HZD ymiş falan sadece oynanır bitirilir ve silinir. Ama Skyrim öyle değil. Çıkışından 10 yıldan fazla olmasına rağmen hala oynanıyorsa bu onu açık dünyanın kralı yapar. Ha teknik kısmına girmiyorum, yeni teknoloji ile kıyaslarsak tabii ki de daha kötü ama oynanış, hikaye, mekan gibi konularda üstüne tanımam.

Elder Scrolls serisi açıkdünya oyunlarına çağ atlatmış bir seridir. Şu anki birçok oyunda da ders niteliğinde olmuştur. Günümüz açık dünya oyunları bana göre dünkü çocuktur. Ortada adamakıllı açık dünya oyunu yokken bu işi en kral şekilde yapan, berbat vuruş hissine vs. rağmen herkesin aşkla oynadığı oyun serisidir. Elden Ring, RDR2 vs. açık dünya işini iyi yapsa da Elder Scrolls'un hiçbir oyunuyla kıyaslanamaz bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı