Kitlesi yüzünden RDR2'den nefret etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı mevzuyu God Of War ve Elden Ring üzerinde yaşıyorum. Ozan Güven'in magazinci gence "bu ne salak salak sorular böyle ya, kaç yaşındasın sen..." diyaloğu geliyor.
Ben GOW da oynadım, biraz Elden Ring oynamaya çalıştım. Hadi Elden Ring beceremedim bok atmayayım da GOW iyi değil bence. Ortalama yani. RDR2'yi hevesle aldım, adamlara faydası da olsun diye en pahalı paketten aldım. 4-5 saat kadar oynadım. 2-3 gün sonra format attım ve tekrar Rockstar Game Launcher'ı kurmaya üşeniyorum. İyi bir oyun bence bunu yaşatmaz.
CS:GO (eski bir alışkanlık), PUBG, Divinity OS 1-2 ilk kurduğum oyunlar oldu. Valla ben mi eski kafalıyım bilmiyorum, yeni çıkan oyunlara mı saramıyorum yoksa yeni çıkan oyunlar mı çok sarmıyor anlamadım.

RDR2 Rockstar gibi bir bütceden geliyor. Teknik anlamda iyi olmayacak ta ne anlamda iyi olacak? Başarıymış gibi pazarlamayı bırak.
Dünyanın en iyi oyunu değil diyorsun. Ben de diyorum ki teknik olarak bunun üstüne çıkan bir oyun görmedik henüz. Bu da RDR 2'yi dünyanın en iyi oyunu yapar. Ama sen sevmezsin başkası sever orası ayrı bir konu.

Haftada 100 saat çalışılmış olsa bile çalışanların gösterdiği özveri oyunu bu kadar kaliteli yapıyor. Normal şartlarda bir işçiyi standart mesai süresinden daha fazla çalıştırırsan hem moral olarak hem fiziksel olarak düşüş yaşar. Bu adamlar haftada 100 saat çalışmalarına rağmen iş ahlakından ödün vermemiş ve böyle bir oyun yapmışlar.

100 saat çalışmalarını savunmuyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.

Witcher 3 tayfa da aynı maalesef.
Aynen öyle. Çok aşırı severim, 6 defa her fonksiyonu ile bitirdim. Laptop ekran kartı yandıktan tam 5 sene sonra kasa toplamak nasip oldu ve kurduğum ilk oyun Witcher 3 olmuştu. Oyuna şöyle bir PC kastırayım zorluyayım diye girdim, inanmazsın neredeyse sonuna kadar oynattı. Ya ben anlamıyorum, böyle 4-5 tane oyun var afedersiniz aynı sigara gibi değiştiremiyor insan.

Calisanlarin buyuk bir kismi sikayetciydi durumdan. Onlar boyle dusunmuyor haha

Ama bir kismi da Rockstarda calismanin bir ayricalik oldugunu, gunde 12 saat calismanin normal oldugunu savunuyordu.

Son düzenleme:
Teknik olarak derken oyun bütünlüğünden mi yoksa teknik analiz olarak mı söylüyorsunuz. Eğer oyun bütünü için diyorsanız daha iyi oyunlar var. Teknik analiz olarak, yani oyuncu kontrolü, araç (at) kontrolü, çatışma/savaş dinamikleri vs. detayına girerseniz en iyi olduğu yerler var.

10 numara anlatmışsın hocam aynı fikiri paylaşıyoruz 150 saat üzeri gömdüm bu abartan kitle yüzünden oyundan soğudum sonra.

İnsanlar romantik bakıyorlar bazı şeylere. Forumda sık karşı karşıya geldiğimiz insanlar. Apple'cılar, Samsung'cular, NVIDIA'cılar, AMD'ciler, liste uzar da uzar. Ben pek ciddiye almıyorum böyle insanları. Size de aynını öneririm. Zamanında anlatmaya çalışıyordum, hiçbir firma, kuruluş, oyun, sanatçı vs "babanızın oğlu" değil, bu kadar savunmanıza gerek yok diye. Hiçbir şey değişmeyecek, o yüzden ciddiye almamak en mantıklı çözüm gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…