Kız arkadaş edinemiyorum

Fatihshn44

Centipat
Daha fazla  
Normalde bu tarz seyler hiç yazmam ama içimi dökesim geldi. Kız arkadaş edinemiyorum arkadaşlar. Baktığım her yerde kafelerde, sokakta, kampüste insanlar kol kola veya el ele geziyor, bense hala sapım. Çok canımı sıkıyor. Ne kadar keko, serseri adam varsa yanlarında güzel kızlarla beraberler. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum; giyimim düzgün, hareketlerim düzgün, ortalama tipim var, kötü değil. Bir yandan da ben bir albinoyum. Sarışın albınolardanım, sarı saçlıyım. Şimdi böyle dedim diye egoist görüneceğim biliyorum ama kendimi övme gibi bir amacım yok (pek de ovunulecegim bir yanım yok, neyse). Sırf hayatımda biri olsun 2-3 ay gönül eğleyeyim diye de değil, yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim cidden tavsiyeye ihtiyacım var. Yaşım da küçük değil, 20 yaşındayım bu arada.

Hocam sosyal ortamınız nasıl? Yani mesela 20 tane kız arkadaşım vardır farklı farklı kişiliklerde. Çoğunluğu sosyal ortamlardan bazıları ile tesadüf eseri tanıştım. Yani eğer ortalama bir insan isen sosyal ortamlarda takıl arkadaşların ile dışarı çık yani biraz atılgan ol. Çünkü inan bana bir kenarda oturup sızlanma ile birileri ayağına gelmez. (yapıcı eleştiri yapıyorum :)) soracağınız başka bir şey varsa yazabilirsiniz.

Dostum 24 yaşındayım, elim yüzüm düzgün, kendimce arabam var, efendiyim ve ne gece hayatım var ne de başka bir alışkanlığım. Sigara ve alkolüm bile yok, eğer sen de benim gibiysen bu sorunun cevabı burada yatıyor. Tecrübe ile sabit. Ya da altında bir tane F3o olacak...

Kadınlar genç yaşlarında çoğunlukla paraya bakmıyor bakıyorsa da büyük ihtimal senin paranı yiyordur zaten.

Normalde bu tarz seyler hiç yazmam ama içimi dökesim geldi. Kız arkadaş edinemiyorum arkadaşlar. Baktığım her yerde kafelerde, sokakta, kampüste insanlar kol kola veya el ele geziyor, bense hala sapım. Çok canımı sıkıyor. Ne kadar keko, serseri adam varsa yanlarında güzel kızlarla beraberler. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum; giyimim düzgün, hareketlerim düzgün, ortalama tipim var, kötü değil. Bir yandan da ben bir albinoyum. Sarışın albınolardanım, sarı saçlıyım. Şimdi böyle dedim diye egoist görüneceğim biliyorum ama kendimi övme gibi bir amacım yok (pek de ovunulecegim bir yanım yok, neyse). Sırf hayatımda biri olsun 2-3 ay gönül eğleyeyim diye de değil, yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim cidden tavsiyeye ihtiyacım var. Yaşım da küçük değil, 20 yaşındayım bu arada.

Öz güven problemin var mı? Yoksa yapmaman için hiçbir sebep yok reddedilme korkusuna girmeden buldugun her kızla konuş tecrübe edin 2-3 flörtten sonra zaten mantığı anlarsın.

Dostum 24 yaşındayım, elim yüzüm düzgün, kendimce arabam var, efendiyim ve ne gece hayatım var ne de başka bir alışkanlığım. Sigara ve alkolüm bile yok, eğer sen de benim gibiysen bu sorunun cevabı burada yatıyor. Tecrübe ile sabit. Ya da altında bir tane F3O olacak...
Knk aylık ortlama askeri ucretinin 1,4-1,5 katını bir gelirim var zaten nasil alim f30'u 😄. Ama yinede tavsiye icin sag ol kral👍.

Kadınlar genç yaşlarında çoğunlukla paraya bakmıyor bakıyorsa da büyük ihtimal senin paranı yiyordur zaten.

Öz güven problemin var mı? Yoksa yapmaman için hiçbir sebep yok reddedilme korkusuna girmeden buldugun her kızla konuş tecrübe edin 2-3 flörtten sonra zaten mantığı anlarsın.
Yoo hayır özgüven problemim yok ama ne bilim knk olmuyor işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı