Kız arkadaş ilişkiden soğumuş olabilir mi?

Ansyros

Femtopat
Merhaba, direk konuya giriyorum. Yaklaşık 2 aylık bir ilişkim vardı ilk 1 1.5 ayı çok güzel geçmişti. Birden mesajlarıma 2-3 saat hatta bazen daha uzun sürede bakmıyordu. Regl döneminde olduğu için kendi kendime normaldir, üstüne gitmeyeyim dedim. Aradan 1 hafta geçti ama hala bu durum devam ediyordu. Ben de kendisine sormaya karar verdim. Sorduğumda "sana zaman vermek istedim, konuşmakta veya konu bulmakta bazen zorluk çekiyorsun" dedi. Mesajlaşma konusunda haklıydı ama okulda her gün, neredeyse bütün teneffüslerimiz beraber geçiyordu. Daha sonra ben de "neden bunu söylemek yerine benim anlamamı bekledin" dedim ve konu kapandı. Birkaç gün yine çok güzel geçti ama tekrar bu geç bakma durumu başladı. Bakın anlayacağınız bir geç bakma değil. Saatlerce bilerek bakmıyordu ve dikkat etmiştim birkaç gün önce dizie başladığını söyledi. Tekrar sorduğumda şu sezon şu bölüme geldim dedi. Kabaca bir hesap yaptığımda günde 3-4-5 saatini buna ayırması gerekiyordu. Yani geç bakma olayı bilerek yaptığı bir şey bence. Neyse bu sefer ben tartışmak istemediğim için bir şey demedim. Daha sonra bir sabah ayrılık mesajı aldım neden diye sorduğumda hiçbir şekilde cevap vermedi. Böyle olması gerekiyor, yine arkadaş kalırız okulda görüşmeye devam ederiz benzeri bir şey dedi. Ben son 1 hafta içinde mesaja geç baktığı ve soğuk yaptığı için kendimi bu mesaja hazırlamıştım. Sadece nedenini çok merak ediyordum. Aradan 1 ay geçti ve geçen günlerde tekrar sordum. "bak amacım geri dönmek değil. Bunları yapma nedenini çok merak ediyorum sadece bu " benzeri bir mesaj attım. Tekrardan cevap alamadım. Sizce nedeni nedir?

Hocam gençlik hevesi diyorum geçiyorum fakat 2 aylık bir ilişki için kafanı bu kadar yorup üstüne buraya uzunca bir konu açmana gerek yok, tahminimce yaşın küçük ya yenisine yelken aç ya da kendine odaklan tercih senin.

Hocam gençlik hevesi diyorum geçiyorum fakat 2 aylık bir ilişki için kafanı bu kadar yorup üstüne buraya uzunca bir konu açmana gerek yok, tahminimce yaşın küçük ya yenisine yelken aç ya da kendine odaklan tercih senin.
Yaşın küçükten kastın kaç bilmiyorum yaşım 17. Kafa yorma konusunda haklısın aslında ama konu açma sebebim merakımdandı. Sebebini öğrenip düzeltmeye de çalışmam. Sadece dediğin gibi kafam gereksiz şekilde takıldı buna ben de anlamış değilim.

Söylenecek o kadar şey var ki ben size maddeler halinde açıklayayım.

1- okuldan sevgili yapmak en büyük hata olmuş.

2 -geç bakma durumuna ağırlığınızı koymak yerine, göz yummuşsunuz belirli bir zaman. Bu da büyük bir hata.

3- arkadaş kalmamalıydınız, bu sizi yedekte tuttuğuna işarettir. Arkadaş olmayın.

4- 1 hafta boyunca soğuk yapmış ve siz ses çıkarmak yerine susmuşsunuz, ayrıldığı günden sonra bir şeylerin farkına varmışsın. Çok geç kalınmış fark edilmesi, bu da bir hata.

5- ayrıldıktan sonra geri yazmak, asosyallik/yoklukluk göstergesi, kız sizden iyice soğumuştur emin olun.

6- yazdığın mesajda, tam bir eziklik psikolojisi üzerine kurulmuş bir mesaj.

Dostum, o kadar fazla hata yapmışsın ki karşı taraf seni şu an o kadar değersiz görüyor ki anlayamazsın.

Kızın öyle yapması gayet normal çünkü senin dışında başka birisi var açık ve net.

Nextleyip önüne bak, burada verilecek en iyi tavsiye sadece bu.

Sebebini öğrenip düzeltmeye de çalışmam.
O ilişki düzeltilmez, düzeltilse bile çok canınız yanar.

Son düzenleme:

2 -geç bakma durumuna ağırlığınızı koymak yerine, göz yummuşsunuz belirli bir zaman. Bu da büyük bir hata.

3- arkadaş kalmamalıydınız, bu sizi yedekte tuttuğuna işarettir. Arkadaş olmayın.

4- 1 hafta boyunca soğuk yapmış ve siz ses çıkarmak yerine susmuşsunuz, ayrıldığı günden sonra bir şeylerin farkına varmışsın. Çok geç kalınmış fark edilmesi, bu da bir hata.

5- ayrıldıktan sonra geri yazmak, asosyallik/yoklukluk göstergesi, kız sizden iyice soğumuştur emin olun.

Dostum, o kadar fazla hata yapmışsın ki karşı taraf seni şu an o kadar değersiz görüyor ki anlayamazsın.

Kızın öyle yapması gayet normal çünkü senin dışında başka birisi var açık ve net.

Her maddede haklısın ben de teker teker sebeplerimi söyleyeyim
1. Okuldan ben de asla sevgili yapmam aslında ilk adımı o attığı için ben de geri çekilmedim

2. İlk başta sormama rağmen ikinci yaptığında ağırlığımı koymadım evet çünkü kaybetmekten korkuyordum. Neden bilmiyorum tipim de kötü değil , maddi durumum da kötü değil , hareketlerim de veya derslerim de değil ama etrafımda ne kız var ne doğru düzgün takılabildiğim bir arkadaşım.

3. Arkadaş kalmak istemedim zaten o söyledi. Ben asla birisi böyle bir şey dediği zaman istemem.

4. Geç farkına vardım haklısın

5. Geri yazmak konusunda da haklısın ama konuda belirttiğim gibi geri dönmek , tekrar birlikte olmak değildi amacım.

6. :/

Başka birisi olduğunu ben de düşündüm ama aklım almıyor birisini nasıl bu kadar rahat üzebilir. Ve yakın arkadaşıyla da aram iyiydi okuldan tanıdığım için. O nasıl böyle bir şeye izin veriyor bunu da anlamıyorum.

Nextliyorum hemen 😌

1. okuldan ben de asla sevgili yapmam aslında ilk adımı o attığı için ben de geri çekilmedim.

Amatörce bir hata sayılabilir, sıkıntı yok.

2. ilk başta sormama rağmen ikinci yaptığında ağırlığımı koymadım evet çünkü kaybetmekten korkuyordum. Neden bilmiyorum tipim de kötü değil, maddi durumum da kötü değil, hareketlerim de veya derslerim de değil ama etrafımda ne kız var ne doğru düzgün takılabildiğim bir arkadaşım.

Hocam bu sıkıntı işte, o kadar fazla bağlanmışsınız ki karşı tarafa, kaybetmekten korktunuz. Her ne olursa olsun, ister hayatınızın aşkı olsun, ister en iyi sevgiliniz fark etmiyor, asla fazla bağlanmayın.
Bu işler saydıklarınızla bir yere kadar zaten, saydıklarınız dikkat çeker, asıl önemli olan karşı tarafa verdiğiniz o sağlamlık, öz güven, aidiyet güvencesidir.
Bu konuda önereceğim şeyler, başka ortamlar edinmek, yeni hobiler ve o hobilerle ilgili gruplara katılmak, kısacası sosyalleşmek. Kafanı dağıtman lazım.

3. arkadaş kalmak istemedim zaten o söyledi. Ben asla birisi böyle bir şey dediği zaman istemem.

İstemeyin hocam, arkadaş olmayın tekrardan diyorum.

4. geç farkına vardım haklısın.

Siz iyice geç bakınca, zaten gözü dışarıda olan kişi, iyice dışarı bakar olmuş.
Bir olay oldu mu (soğuma vs.) Çekinmeden karşınızdakine söyleyin, anlamasını beklemeyin, kızların yapısı böyle.

5. geri yazmak konusunda da haklısın ama konuda belirttiğim gibi geri dönmek, tekrar birlikte olmak değildi amacım.

Hocam sonuç olarak geri yazdınız, yani kızı hala aklınızda tutuyorsunuz. Kızda zaten bunu anlamıştır kolayca, o yüzden sizi şu an bir asosyal olarak görüyor.

Başka birisi olduğunu ben de düşündüm ama aklım almıyor birisini nasıl bu kadar rahat üzebilir. Ve yakın arkadaşıyla da aram iyiydi okuldan tanıdığım için. O nasıl böyle bir şeye izin veriyor bunu da anlamıyorum.

Kalpsizler hocam, yakın arkadaşları arkanızdan lafda eder şimdi, senin suçun diye vs. Fazla takmayın.

Nextliyorum hemen 😌

En iyisini yapıyorsunuz hocam.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi geceler.

Bu konuda önereceğim şeyler, başka ortamlar edinmek, yeni hobiler ve o hobilerle ilgili gruplara katılmak, kısacası sosyalleşmek. Kafanı dağıtman lazım.
Son bir sorum olacak. Sosyalleşmek derken tam olarak ne yapmam gerek? Yaşadığım şehir küçük bir yer , yapacak pek bir aktivite yok. Ailem de kafasını derslerle bozmuş
tiplerden. Yani akşamları pek çıkamıyorum. Sadece haftasonu izin oluyor ve çıktığım zaman da sürekli telefon ediyorlar. Nerdeydin , kimleydin , ne yaptınız benzeri sorular soruyorlar. Geçmişte güvensizlik yaratacak bir şey yaşamadık. Bu sorunu aşabilirsem her şey çözülebilir aslında.

O ilişki düzeltilmez, düzeltilse bile çok canınız yanar.
Kral öyle bir anlatmışsın ki biriyle ilişki kurmak mümkün değil zaten. Bu kadar düşünerek ve taktik üzerine ilişki mi kurulur? Doğal olun. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. İsteyen gelir istemeyen gider bu kadar basit.

Son bir sorum olacak. Sosyalleşmek derken tam olarak ne yapmam gerek? Yaşadığım şehir küçük bir yer, yapacak pek bir aktivite yok. Ailem de kafasını derslerle bozmuş.
Tiplerden. Yani akşamları pek çıkamıyorum. Sadece hafta sonu izin oluyor ve çıktığım zaman da sürekli telefon ediyorlar. Nerdeydin, kimleydin, ne yaptınız benzeri sorular soruyorlar. Geçmişte güvensizlik yaratacak bir şey yaşamadık. Bu sorunu aşabilirsem her şey çözülebilir aslında.

Hocam dersinize çalışın o zaman ya, bu durumda yapılabilecek en iyi aktivite gym oluyor, gyme gitmeyi düşündünüz mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı