Uzatmadan konuyu anlatayım, cidden yardımcı olabilecek arkadaşlar sadece yazsın. Daha önce hiç sevgililerim ile birlikte olmadım, olmak isteyeni de kabul etmedim çünkü onlara karşı güvensizliğim vardı ve haklı da çıktım. Elim yüzüm düzgün, yetenekli bir bireyim, işim gücüm yerinde mertebem yüksek, ne karakterimde ne de kalbimde bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum. Daha önce her erkek gibi kadınlarla birlikte oldum, kaç tane olduğunu hatırlamıyorum ama 50'den fazla olduğunu söyleyebilirim. Uzun süredir sevgilim var ve kendisinin istekleri hep ona yakın olmam yönünde yani sürekli benimle öpüşmek vs istiyor bu isteklerini ortam musait oldukça karşılamaya çalışıyorum ama en son benden onunla birlikte olmamı istedi. Ben de doğal olarak kabul etmedim ama şu anki kız arkadaşımdan hiçbir şüphem yok ve ileriye yönelik olduğu için ve yaşımında verdiği yetkiye dayanarak artık ciddi bir sorumluluk almam gerektiğini ve evliliğe gidecek bir ilişki kurmak istediğimi fark ettim. Yaşadıklarım gereği kimseye güvenemiyorum ve eğer onunla birlikte olursam bu güven problemini aşacağımı düşünüyorum. Bu da beni heyecanlandıran kısımlardan biri.
Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istedi bende kabul ettim, aradan geçen 1-2 gün bu konu üzerinde tartıştık konuştuk fikir alışverişi yaptık ama son 2-3 gündür bana tam tersi cevaplar vermeye başladı, bana kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz, seninle birlikte olacağımı nereden biliyorsun gibi şeyler. Dediğim gibi kendisi teklif edip şimdi yan çiziyor gibime geliyor. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istedi bende kabul ettim, aradan geçen 1-2 gün bu konu üzerinde tartıştık konuştuk fikir alışverişi yaptık ama son 2-3 gündür bana tam tersi cevaplar vermeye başladı, bana kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz, seninle birlikte olacağımı nereden biliyorsun gibi şeyler. Dediğim gibi kendisi teklif edip şimdi yan çiziyor gibime geliyor. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?