Kız arkadaşım bir sorudan sonra bana ters davranmaya başladı

Walleyy

Femtopat
Daha fazla  
Uzatmadan konuyu anlatayım, cidden yardımcı olabilecek arkadaşlar sadece yazsın. Daha önce hiç sevgililerim ile birlikte olmadım, olmak isteyeni de kabul etmedim çünkü onlara karşı güvensizliğim vardı ve haklı da çıktım. Elim yüzüm düzgün, yetenekli bir bireyim, işim gücüm yerinde mertebem yüksek, ne karakterimde ne de kalbimde bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum. Daha önce her erkek gibi kadınlarla birlikte oldum, kaç tane olduğunu hatırlamıyorum ama 50'den fazla olduğunu söyleyebilirim. Uzun süredir sevgilim var ve kendisinin istekleri hep ona yakın olmam yönünde yani sürekli benimle öpüşmek vs istiyor bu isteklerini ortam musait oldukça karşılamaya çalışıyorum ama en son benden onunla birlikte olmamı istedi. Ben de doğal olarak kabul etmedim ama şu anki kız arkadaşımdan hiçbir şüphem yok ve ileriye yönelik olduğu için ve yaşımında verdiği yetkiye dayanarak artık ciddi bir sorumluluk almam gerektiğini ve evliliğe gidecek bir ilişki kurmak istediğimi fark ettim. Yaşadıklarım gereği kimseye güvenemiyorum ve eğer onunla birlikte olursam bu güven problemini aşacağımı düşünüyorum. Bu da beni heyecanlandıran kısımlardan biri.

Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istedi bende kabul ettim, aradan geçen 1-2 gün bu konu üzerinde tartıştık konuştuk fikir alışverişi yaptık ama son 2-3 gündür bana tam tersi cevaplar vermeye başladı, bana kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz, seninle birlikte olacağımı nereden biliyorsun gibi şeyler. Dediğim gibi kendisi teklif edip şimdi yan çiziyor gibime geliyor. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?

Konuyu dile getirme. Kendi dile getirip sana soru sorarsa, üstü kapalı cevaplar ver. Sanki sen onu ikna etmeye çalışıyorsun gibi değil, o seni ikna etmeye çalışsın. Şu anda da böyle bir durum yok, fakat konuyu sen açıyorsan "2 gün önce konuşmuştuk" gibi, hiç yapma. Konuyu hiç açma, sana soru sorarsa da "Sen istersen" de geç. Ağzından kesin bir cevap çıkmasın.

Konuyu dile getirme. Kendi dile getirip sana soru sorarsa, üstü kapalı cevaplar ver. Sanki sen onu ikna etmeye çalışıyorsun gibi değil, o seni ikna etmeye çalışsın. Şu anda da böyle bir durum yok, fakat konuyu sen açıyorsan "2 gün önce konuşmuştuk" gibi, hiç yapma. Konuyu hiç açma, sana soru sorarsa da "Sen istersen" de geç. Ağzından kesin bir cevap çıkmasın.
Bana sen nerden biliyorsun ki dediği dakika zaten sormayı ve kovalamayı bıraktım artık o ufakdan konuya girmeye çalışsa bile hiç oralı olmuyorum direk konuyu değiştiriyorum çünkü bana '' nerden biliyorsun seninle birlikte olacağımı '' dediği dakikadan beri hevesimi kırdı ve hiç oralı olmamaya çalışıyorum ama neden böyle yaptığını cidden merak ediyorum. Sonuçta o istedi bende kabul ettim, şimdi sanki ben istemişimde o kabul etmiyor gibi bir durum mevcut. Kafam karışık ve bu kafa karışıklığının günlük hayatta meşgul etmemesi gerekiyor, işim gereği yönetimden sorumluyum ve en ufak hata büyük paralara mâl olabiliyor.

'' nerden biliyorsun seninle birlikte olacağımı ''
Bunu derken gülüp alay mı ediyor? Yoksa ciddi şekilde mi soruyor? Bunu sorup eğleniyorsa, bundan hoşlanmadığınız belirtin. Ciddi olarak soruyorsa kendisinin istediğini hatırlatın. Olayı tam anlayamadım sanırım yanlış bir şey de söylemeyeyim. "Şüphem yok iyi biri, ciddi düşünüyorum" diyorsunuz.

Bunu derken gülüp alay mı ediyor? Yoksa ciddi şekilde mi soruyor? Bunu sorup eğleniyorsa, bundan hoşlanmadığınız belirtin. Ciddi olarak soruyorsa kendisinin istediğini hatırlatın. Olayı tam anlayamadım sanırım yanlış bir şey de söylemeyeyim. "Şüphem yok iyi biri, ciddi düşünüyorum" diyorsunuz.
ben ona onun istediğini söyledim, onun üstüne ciddi bir micaz ile söyledi bunuç

Unuttu mu acaba? Böyle bir durum ciddiyse, onun da durumu ciddi olabilir. Normalde de unutkan birimidir?

Hayır unutacak biri değil, 2-3 gün önce onun istediğini söylediğimde 'nereden biliyorsun seninle birlikte olacağımı, belki olmayacağım ' gibi bir şey söyledi, dün de kimse bana zorla bir şey yaptıramaz dedi.

2 gün önce kendi sana teklif edip, ardından bu cümleleri kuruyorsa sıkıntı vardır. Konu tekrar açılırsa öncelikle bunu sorun "2 gün önce söylediğin şeyi unutuyorsun, iyi misin?". Durum ona göre gelişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı