Kız arkadaşım birdenbire ayrılmak istedi

607595

Decapat
Merhaba 1 aylık ilişkimiz vardı. Aynı üniversitede okuyup aynı zamanda aynı yurtta kalıyorduk. Ben şimdi mezun oldum onun 1 senesi daha var. Yurdumuz kız erkek 2 blok şeklinde bahçeleri ortaktı.

Arkadaşlarım aracılığıyla kendisi bana teklif eden taraf oldu. Bende kabul ettim. Konuşmaya başladık her şey gayet güzel gidiyordu. Her günümüz dolu dolu geçiyordu. Her gün dışarıya çıkıyorduk. O bir ayı sanki bir sene gibi geçirmiştik, aynı yurtta kaldığımız için her gün sabah akşam beraberdik. Yediğimiz içtiğimiz beraber gidiyordu. Her gün beraber olmamıza rağmen saatlerce görüntülü konuşuyorduk o kadar iyiydik yani. Sürekli beni arıyordu napıyosun diye soruyordu. Sonra okul bitti ve tatile girdik. Birkaçtane kız arkadaşıyla küstü onlarla tekrar barıştı. Onlarla barıştıktan sonra her şey değişmeye başladı. Bu barıştığı kız arkadaşlarından bir tanesini de benim memleketlim olan bir çocuk aldatmış. Biz görüntülü konuşurken o da arkadan sürekli kanka bak bu çocuk seni aldatır gibi sözler söylüyordu. Bende duyup şakaya vurup yok ya saçmalama öyle bir şey olmaz falan diyordum.

Kesin bu kız arkadaşları doldurdu bu kızı. Görüntülü konuşacağımız zaman aşkım kızlarla çok önemli bir şey konuşuyoruz sonra konuşalım dedi. Normalde kızların yanında benimle konuşurdu. Birdenbire kısa kısa mesajlaşmalar başladı. Soğuk davranışlar eskisi gibi aramamalar yazmamalar başladı. Buluştuğumuzda gül aldım iltifat ederdim gitmediği yerlere götürdüm teleferiğe bindirdim bir gün içinde neredeyse bütün İstanbul'u gezdirdim elimden geldiğince iyi davranıyordum sevgi gösterdim kendisine.

1.ayımız dolduğu için buluşalım falan dedim plan yaptık ama işe gireceği yer iş görüşmesine çağırdı o gün. Telafi etmek için bile yarın buluşalım veya şu gün bugün planlayalım vs. falan da demedi. Bir şeylerin ters gittiğini fark ettim. Bende bunu kendisine söylemek istedim. Kendisine kız arkadaşlarınla barıştıktan sonra değiştin falan ne oluyor dedim. Kendisi de her şey çok rutin ilerliyor ve kendimi mutlu hissetmediğimi fark ettim dedi.

Sürekli alttan aldım ben sana ilgi mi göstermiyorum dedim, yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim dedim. O da kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum ilişkiye hazır değilmişim senle bir alakası yok dedi. Şu an bir ilişki istemiyorum dedi. Kimseyle konuşmak istemiyorum dedi. O zaman neden başladın bu ilişkiye diye sorarlar. İlişkiye başlamak isteyen hem kendisi hem de birdenbire böyle diyerek ayrılmak istiyor. Son kez bir buluşalım, konuşalım veya telefondan arayayım öyle bitirelim dedim.

Ona bile yok dedi. Bende çok uzatmadım tamam dedim, böyle kesitip attığı için. Bu kadar kolay mı ya. Çok mu iyi davranmışım, kötü davranmadığım için benden mi sıkılmış acaba? Böyle bittiği için sanki yanlış bir şey yapmışım gibi hissediyorum kendimi huzursuz hissediyorum kafamda bir sürü soru var. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O da kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum ilişkiye hazır değilmişim senle bir alakası yok dedi. Şu an bir ilişki istemiyorum dedi.
Ne? Kendisi istemiş zaten sana teklif etmiş sende kabul etmişsin. Bu kız bence arkadaşlarının dolduruşuna geldi. Emin ol o arkadaşları olduğu sürece bu kızla rahat rahat arkadaş bile olamazsın. Bence ilişkini kes o kızla benden demesi. Başka bir kız bulursun arkadaşların dolduruşlarıyla iş yapmayan ve kalbinin sesini dinleyen birisini. Geçmiş olsun.

Ne? Kendisi istemiş zaten sana teklif etmiş sende kabul etmişsin. Bu kız bence arkadaşlarının dolduruşuna geldi. Emin ol o arkadaşları olduğu sürece bu kızla rahat rahat arkadaş bile olamazsın. Bence ilişkini kes o kızla benden demesi. Başka bir kız bulursun arkadaşların dolduruşlarıyla iş yapmayan ve kalbinin sesini dinleyen birisini. Geçmiş olsun.
Bence kız sıkıldi her gün buluşmak ne arkadaşın dediği gibi 1 ayı 1 sene gibi gecirirsen her kız sıkılır.

Sürekli aklımda sorular var bu şekilde bittiği için nasıl aklımdan çıkaracağım?
Yani başka insanlarla takılabilirsin. Gezmeye çıkabilirsin. Spora başlayabilirsin yapmıyorsan. Bir şekilde unutur geçer zamanla. Bazen de zamana bırakmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı