Kız arkadaşım için nasıl bir oyun yapabilirim?

Birlikte geçirdiğiniz özel günleri ekleyebilirsin parkurlardan geçsin bölüm aralarında bu özel günler gözüksün ve oyunun sonunda da dediğiniz gibi karakter kızın yanına ulaşsın
Evet bak özel günlerin daha belirgin olduğu bir oyun tasarlamak da çok mantıklı, çok teşekkürler.

Onca parkuru geçerek sadece akşam yemeği yemek yavan kalır. İşi bir tık öteye götürmek lazım. Parkurları geçmeye değer bir amaç gerekiyor. Mesela hep paylaşılan "evde yalnızım" meme'lerinden esprili bir şey uyarlanabilir. Ama kız arkadaşın neyi ima etmek istiyorsun diyerek, o parkurun sonunda tokadı çakabilir

Platform oyunu olabilir. Kalp falan topluyorsun, bölüm sonunda yeteri kadar kalp toplarsan kız arkadaşının pixel karakteri falan çıkıyor.

Evet kalp toplamak çok mantıklı, oyunu pixel art yapmayı düşünüyorum zaten. iOS üzerindeki memojilerden pixel art tasarlayıp oyuna koymayı düşünüyorum. Kalpler yerine de Minecraft kalpleri konulabilir, teşekkür ederim.
Oy o meme detayı gerçekten çok iyi olur . Sondaki tokat olayı falan baya iyi fikir çok teşekkür ederim.

Biz okuldan tanışıyoruz aslında, okuldaki kafede oturup kahve içmiştik. Şimdi mekan olarak bende onu koymak istiyorum ama işte pixel art olarak mekanı tasarlamak çok zor.
Hocam eğer yaparsanız bir link isteriz en sonunda yalnız

Biz okuldan tanışıyoruz aslında, okuldaki kafede oturup kahve içmiştik. Şimdi mekan olarak bende onu koymak istiyorum ama işte pixel art olarak mekanı tasarlamak çok zor.

Kafe olarak böyle bir şey tasarlayabilirsiniz ( Eski çizimlerimin arasından bulup attım eski olduğu için de iyi bir çizim değil ama en azından kafanızda bir fikir oluşturabilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…