Kız arkadaşım ile buluşamıyoruz

Kan kanseri 3. evrede atlatıyor önceden şimdi tekrar etme olasalığı var olursa 2. evrede falan.
Yanında olmaya bak o zaman. 15 dakika mesafe yakın. Ne olursa olsun yanında olup destek olman gerekir. Kanser illet bir hastalıktır, neler yaşadığını bilmiyorsun büyük ihtimalle. Onun da çok anlatıp paylaşmak istediğini sanmıyorum. Yaş kaç?

Anladım, öncelikle geçmiş olsun. Sizin hisleriniz ne durumda bilmiyorum ancak sanırım siz olumlusunuz, o size söylemedikçe veya içinizden gelmedikçe ayrılmayın bence. Bunu sadece karşı taraf kanser tedavisi görüyor diye söylemiyorum. Anlaşıyorsanız, mutlu olabilecekseniz ve ona bu durumda iyi gelebileceğinizi düşünüyorsanız devam edin gerçekten kolay kolay bulunan ve yaşanabilen hisler değil bunlar. Sözün özü bir taraf için bitmişse zaten bir süre sonra kopacaktır, biraz zamana bırakın şimdilik.

Oda çok olumlu beni önemsiyor çok iyi anlaşıyoruz.

Uzaktan yönetin ilişkinizi, nasıl olsa iki taraf da evde olacağı için aldatma tarzı durum da olmaz. Genelde uzak mesafe ilişkileri güven probleminden dolayı bozulur veya saçma olur. Sizinki zorundalık o yüzden canınızı sıkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı