Kız arkadaşım rahatsız ediliyor

Kusura bakma ama sen kız arkadaşını savunmak istediğinde neden kız arkadaşın kendisinin başının belaya gireceğini söyledi? O çocuğu bir şekilde halledersin de ek olarak ben kız arkadaşından da şüpheliyim.

Çocuk it kopuk çünkü uğraşmak istemiyor.
Zarganalar bir kızı paylaşamamış. Böyle konuların iptal edilmesi gerek. Gereksiz.

Sizi rahatsız edeni tam olarak anlayamadım ya gereksiz buluyorsan girme senin kafana silah tutarak mı soktum konuya ek olarak bana zargana diyorsun da senin profil resmin yok :D

Konu doğrudur değildir , farketmez.Sonuçta bu konu gerçek olsun olmasın ya da gerekli görülsün görülmesin gerçek hayatta her insanın başına gelebilecek durum. Bu durum başınıza 15 yaşındaykende gelebilir 30 ya da 40 yaşındaykende. Yaşlara takılmayın. Fakat insanın en çaresiz kaldığı durumlardan biri. Herşeyin ne kadar basit ve bir o kadar da zor olduğuna bakın. Biri belki evlilik hayali kurduğunuz insana zorbalık yapıyor , belki dövmek isterken ya da korkutmak isterken onu öldürecek ve sizde hapise gireceksiniz, belkide tam tersi siz öleceksiniz. Polise gitseniz en fazla çocuğa nasihat verilecek ve salınacak. Adaleti kendiniz arasanız kendi başınız belaya girecek. Hakikaten çok çaresiz bir durum. Başınıza gelse napardım diye düşünün. Bütün seçenekler kötü senaryo ile bitiyor. Zorbalık yapan taraf zorbalığından kendi kendine vazgeçmediği sürece.

Zaten kekoya benziyorsun git döv.

Her yanları sıfıra vuranı şu şekilde bir sınıfa sokmayı bırakın artık keko falan değilim kendi halimde takılıyorum kimseye zararım, ziyanım yok.
Konu doğrudur değildir , farketmez.Sonuçta bu konu gerçek olsun olmasın ya da gerekli görülsün görülmesin gerçek hayatta her insanın başına gelebilecek durum. Bu durum başınıza 15 yaşındaykende gelebilir 30 ya da 40 yaşındaykende. Yaşlara takılmayın. Fakat insanın en çaresiz kaldığı durumlardan biri. Herşeyin ne kadar basit ve bir o kadar da zor olduğuna bakın. Biri belki evlilik hayali kurduğunuz insana zorbalık yapıyor , belki dövmek isterken ya da korkutmak isterken onu öldürecek ve sizde hapise gireceksiniz, belkide tam tersi siz öleceksiniz. Polise gitseniz en fazla çocuğa nasihat verilecek ve salınacak. Adaleti kendiniz arasanız kendi başınız belaya girecek. Hakikaten çok çaresiz bir durum. Başınıza gelse napardım diye düşünün. Bütün seçenekler kötü senaryo ile bitiyor. Zorbalık yapan taraf zorbalığından kendi kendine vazgeçmediği sürece.
Anlatamazsınız ki hocam.

Devreye doğal seleksiyon girer. Ulen eskiden burada takılırdım şimdi ergen yuvasına dönmüş. Konuya bak.
Eskiden takılırmışsınız ve hesabınız yeni. Çifte hesap olduğunu bir insan bu kadar belli etmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı