Instagram üzerinden o cihazla açılan tüm hesapları engelleme özelliği var. Olmadı CİMER'e şikayet edersiniz.
Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil.
Instagram üzerinden o cihazla açılan tüm hesapları engelleme özelliği var. Olmadı CİMER'e şikayet edersiniz.
Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil.
Modların bile %70'i 15 yaşının altında. Ayrıca biraz önce odamda oyuncak silahla oynarken monitöre sıktım ailem çok kızar konusunu okuyordum.Devreye doğal seleksiyon girer. Ulen eskiden burada takılırdım şimdi ergen yuvasına dönmüş. Konuya bak.
Kız engellesin her yerden olsun bitsin. Gerçek hayatta da karşısına çıkıyor mu bu şekilde?
O zaman engellesin geçsin uğraşmaya değmez.Aynı okuldalar ancak okulda yanına yaklaşmaya yüreği yetmez okudukları okulda çok fazla arkadaşım var o da onu biliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.