Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 14 Haziran 2022 #41 Hamza Ensar Sağlam dedi: Instagram üzerinden o cihazla açılan tüm hesapları engelleme özelliği var. Olmadı CİMER'e şikayet edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Instagram üzerinden o cihazla açılan tüm hesapları engelleme özelliği var. Olmadı CİMER'e şikayet edersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #42 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... O halde CİMER'e şikayet edersin, kız arkadaşını birkaç hafta yalnız bırakmazsın. Çok yapacak bir şey yok.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam benim korkum çocuğun kız arkadaşımla sokakta karşılaşması yoksa sabaha kadar yazsın sabaha kadar engellerim sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... O halde CİMER'e şikayet edersin, kız arkadaşını birkaç hafta yalnız bırakmazsın. Çok yapacak bir şey yok.
2 208194 Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 14 Haziran 2022 #43 Iconium dedi: Devreye doğal seleksiyon girer. Ulen eskiden burada takılırdım şimdi ergen yuvasına dönmüş. Konuya bak. Genişletmek için tıkla... Modların bile %70'i 15 yaşının altında. Ayrıca biraz önce odamda oyuncak silahla oynarken monitöre sıktım ailem çok kızar konusunu okuyordum. Kaldı ki kadınlara sarkılması problemi Orta Doğu'da gayet herkesin başına gelebilecek çözüm gerektiren sıkıntı bir konu.
Iconium dedi: Devreye doğal seleksiyon girer. Ulen eskiden burada takılırdım şimdi ergen yuvasına dönmüş. Konuya bak. Genişletmek için tıkla... Modların bile %70'i 15 yaşının altında. Ayrıca biraz önce odamda oyuncak silahla oynarken monitöre sıktım ailem çok kızar konusunu okuyordum. Kaldı ki kadınlara sarkılması problemi Orta Doğu'da gayet herkesin başına gelebilecek çözüm gerektiren sıkıntı bir konu.
R.K.G Yoctopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #44 Öyleleri dayak yemeden laftan anlamaz
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2022 #45 Kız engellesin her yerden olsun bitsin. Gerçek hayatta da karşısına çıkıyor mu bu şekilde?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 14 Haziran 2022 #46 Shimada Sensei dedi: Kız engellesin her yerden olsun bitsin. Gerçek hayatta da karşısına çıkıyor mu bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Aynı okuldalar ancak okulda yanına yaklaşmaya yüreği yetmez okudukları okulda çok fazla arkadaşım var o da onu biliyor.
Shimada Sensei dedi: Kız engellesin her yerden olsun bitsin. Gerçek hayatta da karşısına çıkıyor mu bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Aynı okuldalar ancak okulda yanına yaklaşmaya yüreği yetmez okudukları okulda çok fazla arkadaşım var o da onu biliyor.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 14 Haziran 2022 #47 Yeni nesil gumbur gumbur masallah.
Kristalhayat Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 342 Çözümler 1 14 Haziran 2022 #48 Kız arkadaşınla birlikte gerekli mecralara başvur. Dövsen etsen belki sonradan başın belaya girer. Ya da olmadı telefon numarasını değiştirsin. Sadece en yakınındakilere versin.
Kız arkadaşınla birlikte gerekli mecralara başvur. Dövsen etsen belki sonradan başın belaya girer. Ya da olmadı telefon numarasını değiştirsin. Sadece en yakınındakilere versin.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2022 #49 Sinyor Ezio Auditore dedi: Aynı okuldalar ancak okulda yanına yaklaşmaya yüreği yetmez okudukları okulda çok fazla arkadaşım var o da onu biliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman engellesin geçsin uğraşmaya değmez.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Aynı okuldalar ancak okulda yanına yaklaşmaya yüreği yetmez okudukları okulda çok fazla arkadaşım var o da onu biliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman engellesin geçsin uğraşmaya değmez.
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 19 Eylül 2023 #50 Ne yaptınız hocam o ırz düşmanına?