Kız arkadaşım rahatsız ediliyor

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Bir çocuk var benim kız arkadaşıma yazıp duruyor çocuk fiziksel olarak çok kısa ve kilolu zamanında sıkıştırmıştım özür diledi şimdi de kız arkadaşıma tekrar yazmış işte seni başkasına yar etmem benimsin falan diye. Çocuk serserinin önde gideni döveyim diyorum kız arkadaşım benim başım belaya girer diyor. Dövmesem bu mal akıllanmayacak ne önerirsiniz dostlar ne yapmalıyım?

Ya dövmekle uğraşma bence zamanında dövmüşsün zaten. Bu çocuğa eskiden yaptığın şeyi hatırlat ve "yine dayak yiyip özür dilerken ağlamayı istiyorsun galiba" de. Psikolojik zorbalık ona yetecektir.

Kız arkadaşın benim başım belaya girer diyene kadar onla konuşmayı kesebilir daha önceden sıkıştırdıysan ve çocukla konuştuysan o halde kıza yazıyorsa çocuk kızdan yüz alıyordur bence tam ne oluyor bilmiyorum ama.

Hocam çocuk bildiğiniz gibi birisi değil engelliyor arkadaşından yazıyor, arıyor ya benimsin ya kara toprağın diyenlerden.

Hocam çocuk bildiğiniz gibi birisi değil engelliyor arkadaşından yazıyor, arıyor ya benimsin ya kara toprağın diyenlerden.

Max kaç tane arkadaşı olabilir hocam. Bitene kadar engellemeye devam edin baktınız iş zıvanadan çıkıyor artık Allah'ına kavuşturmaktan başka şansınız kalmıyor.

Bence dayak işe yaramaz. Dediğinize göre dayak yedikten sonra devam edebilme cesaretindeyse bilindik kaç tane hesabı varsa hepsini şikayet edip kapattırmak en iyisi. Hele ki kız arkadaşınızın hesabına girebiliyorsanız ya benimsinden itibaren taciz içerikli Instagram mesajlarını raporlayın engeli de çakın belli bir süre Instagram'da denk gelmez.(diğerlerine de aynısını yapın)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı